Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Relaxen staat bij ons centraal. Stress en spanning laat u achter in onze luxe wellness, in het verwarmde zwembad en de ruime sauna’s. Voor wie ontspanning vindt in sporten, hebben wij een complete fitnessruimte voor iedere workout. Zo bent u even helemaal weg. Bekijk op deze pagina over welke faciliteiten Hotel Assen nog meer beschikt en wat voor plannen u kunt maken voor tijdens uw verblijf!

Extra's

Extra's

Verras uw dierbaren met een extra attentie op de kamer! Laat ons weten wat u in gedachten heeft, en wij zorgen ervoor dat dit speciale cadeautje met zorg in uw kamer wordt geplaatst. Maak uw verblijf extra bijzonder en laat ons bijdragen aan onvergetelijke momenten.

Extra's
Omgeving

Omgeving

Van authentieke dorpen tot sfeervolle steden, een afwisselend landschap en en rijk verleden, Drenthe heeft het allemaal! Bezoek één van de drie nationale parken of de heidevelden. Meer informatie over Assen vindt u in deze stadsgids!

Meer informatie
Dit is Assen

Dit is Assen

Assen, de stad der paleizen met een groen karakter. Kom tot rust in de vele stadsparken of het Asserbos, duik in de historie van Drenthe of bezoek een van de kunstgalerieën. Assen, een stad met charme!

Tips voor 24 uur in Assen
Natuur

Natuur

Drenthe biedt u de ruimte. Ruimte om u te verwonderen. Ruimte voor grote avonturen en ruimte om uw hoofd leeg te maken. Midden in de Drentse natuur komt u tot rust. Hier zet u de wereld even op pauze en heeft u tijd voor dat wat echt belangrijk is: tijd voor elkaar.

Meer informatie
Trees 4 next

Trees 4 next

Geniet van een groenere keuze tijdens uw verblijf! Help mee aan onze milieuvriendelijke inspanningen voor de volgende generatie en sla uw kamerschoonmaak over als die niet nodig is. Als dank planten we een boom, waardoor u een bijdrage levert aan een duurzamere wereld. Doe mee aan ons groene initiatief Trees4Next en laat met uw verblijf een positieve impact achter!