Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Om uw verblijf nóg aangenamer te maken, bieden wij verschillende faciliteiten aan. Bekijk op deze pagina over welke faciliteiten Van der Valk Assen beschikt en wat voor plannen u kunt maken voor tijdens uw verblijf!

Omgeving

Omgeving

Van authentieke dorpen tot sfeervolle steden, een afwisselend landschap en en rijk verleden, Drenthe heeft het allemaal! Bezoek één van de drie nationale parken of de heidevelden. Meer informatie over Assen vindt u in deze stadsgids!

Meer informatie
Dit is Assen

Dit is Assen

Assen, de stad der paleizen met een groen karakter. Kom tot rust in de vele stadsparken of het Asserbos, duik in de historie van Drenthe of bezoek een van de kunstgalerieën. Assen, een stad met charme!

Tips voor 24 uur in Assen
Natuur

Natuur

Drenthe biedt u de ruimte. Ruimte om u te verwonderen. Ruimte voor grote avonturen en ruimte om uw hoofd leeg te maken. Midden in de Drentse natuur komt u tot rust. Hier zet u de wereld even op pauze en heeft u tijd voor dat wat echt belangrijk is: tijd voor elkaar.

Meer informatie
LOFF Boutique wellness

LOFF Boutique wellness

Waan u in een wereld van ontspanning en weldaad bij LOFF Boutique wellness - bij Van der Valk Assen. Verwen uzelf met een van de heerlijke massages, geniet van een beauty-behandeling of ontspan tijdens een floatsessie.

Hotelgasten ontvangen exclusief 10% korting op alle massages en beauty treatments

Meer informatie