Direct naar de contentDirect naar de footer
Eerlijk, mooi en vooral lekker eten
Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Onze menukaart staat vol met culinaire hoogstandjes: van vega(n) gerechten en vertrouwde klassiekers tot vis en vlees van topkwaliteit.

Bekijk onze menukaarten
Dinerdeal

Dinerdeal

Met €5,00 korting genieten van een heerlijk driegangendiner? Dat kan met onze dinerdeal.

Om hier gebruik van te maken, dient u in bezit te zijn van de Valk Exclusief-app en een Valk Account. Download de Valk Exclusief-app via Google Play of de App Store en maak hier een account aan.

Gerecht kan afwijzen van de foto

High Tea, High Wine & Babyshower

High Tea, High Wine & Babyshower

Bij ons kunt u ook terecht voor een high tea, high wine of babyshower. Wij zorgen voor heerlijke passende hapjes en drankjes om er een feestelijk moment van te maken.

Meer informatie
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Hotelbar & Lounge

Hotelbar & Lounge

Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? De bar van Hotel Assen is hiervoor de ideale plek.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,1
1842 beoordelingen
Alle beoordelingen
Prima
Hotel Assen J de vries 

Goed eten, goede sfeer, correcte bediening