Direct naar de contentDirect naar de footer

Routebeschrijving

Van der Valk Hotel Assen is zeer gunstig en centraal gelegen in Drenthe aan de A28. De parkeerplaats zorgt voor voldoende gratis parkeergelegenheid waardoor u altijd dichtbij het hotel kunt parkeren.

Per auto:

Vanuit Groningen (A28):
Neem afrit 33 (Assen-West). Neem de rotonde aan het eind van de afrit voor driekwart. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor. U rijdt dan zo het ruime parkeerterrein van Van der Valk Hotel Assen op.

Vanuit Hoogeveen (A28):
Neem afrit 33 (Assen-West). Sla aan het eind van de afrit linksaf. Dan rijdt u onder het viaduct door. Sorteer bij het eerstvolgende verkeerslicht links voor. U rijdt het ruime parkeerterrein van Van der Valk Hotel Assen op.

Openbaar vervoer:

Het dichtsbijzijnde NS station is: Assen. Vanaf station Assen raden wij u aan een taxi te nemen. Het telefoonnummer van Taxi Dorenbos is: 0592-615000.
Ook kunt u buslijn 14, 20, 84, of 115 nemen, deze stoppen op tien minuten loopafstand van het hotel bij de bushalte aan de Balkenweg. Voor de meest recente informatie over buslijnen en -tijden, kunt u contact opnemen met de receptie.

Luchthaven:

Op 19 km afstand van ons hotel (15 autominuten) ligt Groningen Airport Eelde.