Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Assen

Ontdek Drenthe!

Laat alles voor wat het is. Even weg van TV’s en telefoons. Zelf ontdekken en ervaren. Wandelen, fietsen en relaxen.

No nonsense, puur, oorspronkelijk, echt. Ga terug naar de basis, kom naar Drenthe.

Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!

Toeristische informatie

 • Fietsen & Wandelen

  Fietsen & Wandelen

  In een provincie waar je door zo'n mooi en afwisselend landschap kunt fietsen en wandelen, liggen natuurlijk ook de mooiste routes voor je klaar. Lange fietsroutes langs oeroude cultuur, wandelingen waarbij je uren lang niemand tegenkomt. Of een mountainbikerit over brede paden en uitdagende singletracks.

  Meer informatie
 • Natuur

  Natuur

  No nonsense, puur, oorspronkelijk, echt. Ga terug naar de basis, ontdek je Oerinstinct en kom naar Drenthe en ontdek de prachtige en unieke natuur.

  Meer informatie
 • Assen & Omgeving

  Assen & Omgeving

  Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. Vooral het winkelcentrum is in trek. Geen wonder, de binnenstad is compact, goed voorzien van leuke winkels en gezellige terrasjes en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland. Daarnaast biedt Assen en haar omgeving veel op het gebied van cultuur & natuur.

  Meer informatie
 • Cultuur

  Cultuur

  Cultuur opsnuiven in Drenthe? Dat kan! Ontdek de historie van Drenthe en bezoek één van de vele bezienswaardigheden.

  Meer informatie
 • Voor de kids!

  Voor de kids!

  Uit met de kids? Leuke uitstapjes voor de kinderen, zoals het Wildlands Adventure Zoo Emmen, het Boomkroonpad of toch het Kindermuseum in het Drents Museum?

  Meer informatie
 • Golf & Wellness

  Golf & Wellness

  In de omgeving van Hotel Assen vindt u diverse wellness-centra waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Tevens bevindt zich op slechts 3 km van het hotel de Drentsche Golf & Country Club met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan.

  Meer informatie
Geo Tour Kop van Drenthe

Geo Tour Kop van Drenthe

Ga wandelend of fietsend op zoek naar schatten (geocaches) en ontdek deze regio boordevol verhalen.

Tijdens het zoeken naar schatten kom je langs de mooiste plekken in de Kop van Drenthe. Zeven verschillende GeoTours leiden je langs hunebedden, door veengebieden en bos, langs meren en statige landgoederen. Ga je te voet of per fiets? Zoek je de caches het liefst zelf, of liever met het hele gezin? Het kan allemaal, lekker in de frisse buitenlucht.

Meer informatie