Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Activiteitenkalender

  Festivals, tentoonstellingen, evenementen op het TT Circuit of in de TT Hall, sportieve evenementen zoals de Ronde van Drenthe. Er is zoveel te beleven in Drenthe!

  Meer informatie
 • Fietsen & Wandelen

  In een provincie waar je door zo'n mooi en afwisselend landschap kunt fietsen en wandelen, liggen natuurlijk ook de mooiste routes voor je klaar. Lange fietsroutes langs oeroude cultuur, wandelingen waarbij je uren lang niemand tegenkomt. Of een mountainbikerit over brede paden en uitdagende singletracks.

  Meer informatie
Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!

Toeristische informatie

 • Assen & Omgeving

  Assen & Omgeving

  Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. Vooral het winkelcentrum is in trek. Geen wonder, de binnenstad is compact, goed voorzien van leuke winkels en gezellige terrasjes en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland. Daarnaast biedt Assen en haar omgeving veel op het gebied van cultuur & natuur. Jaarlijks trekken ook vele motorliefhebbers naar TT-Assen om daar te genieten van de motor GP.

  Meer informatie
 • Voor de kids!

  Voor de kids!

  Uit met de kids? Leuke uitstapjes voor de kinderen, zoals het Wildlands Adventure Zoo Emmen, het Boomkroonpad of toch het Kindermuseum in het Drents Museum?

  Meer informatie
 • Golf & Wellness

  Golf & Wellness

  In de omgeving van Hotel Assen vindt u diverse wellness-centra waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Tevens bevindt zich op slechts 3 km van het hotel de Drentsche Golf & Country Club met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan.

  Meer informatie
 • Cultuur

  Cultuur

  Op cultureel gebied heeft Assen & omgeving erg veel te bieden!

  Meer informatie
 • Natuur

  Natuur

  Op natuur gebied heeft Assen & omgeving erg veel te bieden.

  Meer informatie