- Hotel Assen

Activiteitenkalender

Festivals, tentoonstellingen, evenementen op het TT Circuit of in de TT Hall, sportieve evenementen zoals de Ronde van Drenthe. Er is zoveel te beleven in Drenthe!

Lees meer

 - Hotel Assen

Fietsen & Wandelen

In een provincie waar je door zo'n mooi en afwisselend landschap kunt fietsen en wandelen, liggen natuurlijk ook de mooiste routes voor je klaar. Lange fietsroutes langs oeroude cultuur, wandelingen waarbij je uren lang niemand tegenkomt. Of een mountainbikerit over brede paden en uitdagende singletracks.

Lees meer

Omgeving

 • Assen & omgeving - Hotel Assen

  Assen & Omgeving

  Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. Vooral het winkelcentrum is in trek. Geen wonder, de binnenstad is compact, goed voorzien van leuke winkels en gezellige terrasjes en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland. Daarnaast biedt Assen en haar omgeving veel op het gebied van cultuur & natuur. Jaarlijks trekken ook vele motorliefhebbers naar TT-Assen om daar te genieten van de motor GP.

  Lees meer
 • Voor de kids! - Hotel Assen

  Voor de kids!

  Uit met de kids? Leuke uitstapjes voor de kinderen, zoals het Wildlands Adventure Zoo Emmen, het Boomkroonpad of toch het Kindermuseum in het Drents Museum?

  Lees meer
 • Golf & Wellness - Hotel Assen

  Golf & Wellness

  In de omgeving van Hotel Assen vindt u diverse wellness-centra waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Tevens bevindt zich op slechts 3 km van het hotel de Drentsche Golf & Country Club met een 27 holes wedstrijdbaan en een 9 holes Par 3 baan.

  Lees meer
 • Cultuur - Hotel Assen

  Cultuur

  Op cultureel gebied heeft Assen & omgeving erg veel te bieden!

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.