Verrassend
vers
en eerlijk

Verrassend vers en eerlijk - Hotel Assen

Reserveer nu voor de Paasdagen

Genieten op ons terras

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

In ons sfeervolle à la carte restaurant kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Elke zaterdag en zondag kunt u genieten van ons Live-Cooking buffet. Op zondag kunt u genieten van de Lazy Sunday Brunch. Het gezellige en ongedwongen middelpunt van het hotel zijn de Hotelbar & Lounge.

Onze mogelijkheden

 • Ontbijt - Hotel Assen

  Ontbijt

  Dagelijks van 07.00 tot 10.30 uur. Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant welke ook toegankelijk is als u niet bij ons overnacht, een gezonde start van de dag.

  Lekker ontbijten?
 • Diner - Hotel Assen

  Diner

  Van der Valk Hotel Assen heeft een gezellig en modern restaurant, dat bekend staat om zijn goede keuken. Op de gevarieerde menukaart is voor elke smaak wel iets te vinden.

  Lees meer
 • Brunch - Hotel Assen

  Brunch

  Iedere zondag kunt u bij Van der Valk Hotel Assen uitgebreid brunchen. Tijdens de Lazy Sunday Brunch bakken wij heerlijke koekjes met uw kinderen en natuurlijk is Kidscity geopend!

  Brunchen?
 • Pasen - Hotel Assen

  Pasen

  In het Paasweekend organiseren we natuurlijk weer speciale Paasbrunches en Live Cooking Buffetten. Wilt u er een paar dagen tussenuit in het Paasweekend? Reserveer dan snel ons voordelige Paasarrangement!

  Bekijk de mogelijkheden
 • Live Cooking - Hotel Assen

  Live Cooking

  Heerlijk genieten van ons Live-Cooking buffet op zaterdag en zondag met familie en/of vrienden is een waar 'spektakel', waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden.

  Lees meer
 • Hotelbar & Lounge - Hotel Assen

  Hotelbar & Lounge

  Onze Hotelbar & Lounge is hip te noemen, maar is tegelijkertijd ook zeer gezellig, mede dankzij de brandende haard en warme houten vloer.

  Lees meer
 • High Wine - Hotel Assen

  High Wine

  High Wine bij Van der Valk Hotel Assen? Dat is mogelijk!

  Meer informatie over een High Wine
 • High Tea - Hotel Assen

  High Tea

  High Tea bij Van der Valk Hotel Assen? Dat is mogelijk!

  Meer informatie over een High Tea