Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te brunchen, lunchen, dineren of kennis te maken met ons Live Cooking buffet. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel voor uw gewenste culinaire invulling. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag met een voortreffelijk en zeer uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant 28Kitchen. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u niet in ons hotel overnacht.
Lazy Sunday Brunch

Lazy Sunday Brunch

Iedere zondag presenteren wij een luxe Zondagsbrunch in Restaurant 28Kitchen. Tussen 12.00 en 12.15 uur ontvangen wij u op feestelijke wijze met een welkomstcocktail.
A la carte

A la carte

U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant 28Dining waar u iedere dag van 11.00 tot 23.00 uur gebruik kunt maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à-la-carte kaart.
Dinerdeal

Dinerdeal

Met uw persoonlijke Restaurant ID kunt u elke maand profiteren van afwisselende gerechten in de deelnemende hotels, voor slechts €32,50 per persoon!
Live Cooking Buffet

Live Cooking Buffet

Heerlijk genieten van ons Live-Cooking buffet op zaterdag met familie en/of vrienden is een waar 'spektakel', waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Inclusief drankjes!
High Tea

High Tea

Heerlijk hightea-en met vriendinnen, familie of collega's in ons prachtige restaurant. Op tafel plaatsen wij o.a. etagères met zoete hapjes, luxe sandwiches en een uitgebreid assortiment thee.
High Wine

High Wine

Voor iedereen die de High Tea al eens heeft uitgeprobeerd introduceren wij bij Hotel Assen de ‘High Wine’. In plaats van thee worden er verschillende wijnen geproefd.
Babyshower Mom To Be

Babyshower Mom To Be

Wil jij de mom to be verrassen? Laat haar dan volledig door ons in de watten leggen en geniet daar zelf ook lekker van mee met ons Babyshower-Mom-to-Be-arrangement.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
1175 beoordelingen
Gerrit
Hotel Assen 
Was prima. Lekker eten . Vriendelijke mensen .

Was allemaal prima

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Meer Restaurant ID
 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in Van der Valk Hotel Assen!

  De Diner Deal bestaat uit een 3-gangen diner voor maar €32,50 per persoon!

  € 32,50
  per persoon
  Reserveer nu
 • Wijndeals

  Wijndeals

  Onderstaande wijnen zijn de wijndeal van september en oktober:

  Valk in Zuid-Afrika| Wit (Chenin blanc):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas
  Valk in Zuid-Afrika| Rood (Cabernet-Shiraz):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Bekijk alle wijndeals
 • Scholfilet

  Scholfilet

  In september & oktober geniet u met Restaurant ID van de scholfilet

  *Gerecht kan afwijken van getoonde foto.

  Voor
  € 18,50
  Per persoon
  Reserveer nu