Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te brunchen, lunchen, dineren of kennis te maken met ons Live Cooking buffet. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel voor uw gewenste culinaire invulling. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Een heerlijke start van de dag met een voortreffelijk en zeer uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant 28Kitchen. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u niet in ons hotel overnacht.
Lazy Sunday Brunch

Lazy Sunday Brunch

Iedere zondag presenteren wij een luxe Zondagsbrunch in Restaurant 28Kitchen. Tussen 12.00 en 12.15 uur ontvangen wij u op feestelijke wijze met een welkomstcocktail.
A la carte

A la carte

U bent van harte welkom in ons sfeervolle Restaurant 28Dining waar u iedere dag van 11.00 tot 23.00 uur gebruik kunt maken van de voortreffelijke en zeer uitgebreide à-la-carte kaart.
Live Cooking Buffet

Live Cooking Buffet

Heerlijk genieten van ons Live-Cooking buffet op zaterdag met familie en/of vrienden is een waar 'spektakel', waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Inclusief drankjes!
High Tea

High Tea

Heerlijk hightea-en met vriendinnen, familie of collega's in ons prachtige restaurant. Op tafel plaatsen wij o.a. etagères met zoete hapjes, luxe sandwiches en een uitgebreid assortiment thee.
High Wine

High Wine

Voor iedereen die de High Tea al eens heeft uitgeprobeerd introduceren wij bij Hotel Assen de ‘High Wine’. In plaats van thee worden er verschillende wijnen geproefd.
Babyshower Mom To Be

Babyshower Mom To Be

Wil jij de mom to be verrassen? Laat haar dan volledig door ons in de watten leggen en geniet daar zelf ook lekker van mee met ons Babyshower-Mom-to-Be-arrangement.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
810 beoordelingen
A. Wiekens
Hotel Assen 
Wat een heerlijke, ontspannen avond. Ook met jonge kinderen.

De chateaubriand was subliem! Ook de gerechten van de andere tafelgenoten waren erg goed. Drie keuzes op de menukaart voor vegetariërs en veganisten is wat summier, maar het was beslist lekker. De bediening was bijzonder goed. Er werd goed opgelet of de gasten waren voorzien en de jongeman was erg vriendelijk. Alleen bij het dessert werd er een vergeten uit te leveren, maar dat werd in snel tempo opgelost. Het was een fantastische avond en we komen zeker terug.

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Restaurant ID: Vitello Tonato

Restaurant ID: Vitello Tonato

 • In mei en juni
 • Verkrijgbaar met Restaurant ID

In mei & juni geniet u met Restaurant ID van een heerlijke Vitello Tonato!

voor
€ 9,00
per persoon
Reserveer uw tafel
 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €29,95 per persoon!

  € 29,95
  per persoon
  Reserveer nu
 • Vitello Tonato

  Vitello Tonato

  In mei & juni geniet u met uw Restaurant ID van een heerlijke Vitello Tonato!

  Om teleurstelling te voorkomen, kunt u alvast reserveren in een Valk Exclusief restaurant naar keuze.

  € 9,00
  Per persoon
  Reserveer nu
 • Wijndeals

  Wijndeals

  Onderstaande wijnen zijn in geheel 2018 te bestellen.

  Valk in Zuid-Afrika (Chenin Blanc):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas
  Vip Rosé:
  €17,50 per fles, €4,00 per glas
  Valk in Zuid-Afrika (Cabernet-Shiraz):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Reserveer nu
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

Restaurant faciliteiten

Restaurant faciliteiten

Voor ieder type gast heeft Hotel Assen iets te bieden. Bekijk hier alle restaurant faciliteiten van Hotel Assen.