Direct naar de contentDirect naar de footer
GROOTSE KEUKEN RENOVATIE
GROOTSE KEUKEN RENOVATIE

Lees Meer

;

Restaurants

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants. Eet smakelijk!

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks kunt u ontbijten in ons restaurant 28Kitchen. Ook als u niet bij ons heeft overnacht.
Diner

Diner

Tijdens de periode van renovatie kunnen wij geen à la carte serveren, maar presenteren wij een buffet. U bent dagelijks welkom in 28Kitchen voor het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.
Live Cooking buffet op vrijdag

Live Cooking buffet op vrijdag

Heerlijk genieten van ons Live-Cooking buffet op vrijdag met familie en/of vrienden is een waar 'spektakel', waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Inclusief drankjes!
Live Cooking buffet op zaterdag

Live Cooking buffet op zaterdag

Heerlijk genieten van ons Live-Cooking buffet op zaterdag met familie en/of vrienden is een waar 'spektakel', waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Inclusief drankjes!
Lazy Sunday Brunch

Lazy Sunday Brunch

Iedere zondag kunt u bij Van der Valk Hotel Assen uitgebreid brunchen. Tijdens de Lazy Sunday Brunch bakken wij heerlijke koekjes met uw kinderen en natuurlijk is Kidscity geopend!
High Tea

High Tea

Heerlijk highteaën met vriendinnen, familie of collega's in ons prachtige restaurant. Op tafel plaatsen wij o.a. etagères met zoete hapjes, luxe sandwiches en een uitgebreid assortiment thee. Reserveren is mogelijk vanaf twee personen.
High Wine

High Wine

Voor iedereen die de High Tea al eens heeft uitgeprobeerd introduceren wij bij Hotel Assen de ‘High Wine’. In plaats van een pot thee worden er verschillende wijnen geproefd. Wij serveren eerst een glaasje prosecco en hierna een proeverij van drie zorgvuldig geselecteerde wijnen. Alle zoetigheden blijven dit keer achterwege en worden vervangen door diverse overheerlijke hapjes.
Babyshower Mom To Be

Babyshower Mom To Be

Wil jij de mom to be verrassen? Laat haar dan volledig door ons in de watten leggen en geniet daar zelf ook lekker van mee met ons Babyshower-Mom-to-Be-arrangement Vanaf 10 april t/m 25 juni bieden we geen Babyshower mom to be aan in verband met de verbouwing van onze keuken.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
509 beoordelingen
Hans
Hotel Assen 
Prima restaurant

Eten was prima verzorgt

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden
Restaurant ID: Vitello Tonato

Restaurant ID: Vitello Tonato

 • In mei en juni
 • Verkrijgbaar met Restaurant ID

In mei & juni geniet u met Restaurant ID van een heerlijke Vitello Tonato!

voor
€ 9,00
per persoon
Reserveer uw tafel
 • Dinerdeal

  Dinerdeal

  Met de Diner Deal gaat u uitgebreid uit eten voor de laagste prijs in één van onze vele Valk Exclusief restaurants. De Diner Deal bestaat uit een 3 gangen diner voor maar €29,95 per persoon!

  € 29,95
  per persoon
  Reserveer nu
 • Vitello Tonato

  Vitello Tonato

  In mei & juni geniet u met uw Restaurant ID van een heerlijke Vitello Tonato!

  Om teleurstelling te voorkomen, kunt u alvast reserveren in een Valk Exclusief restaurant naar keuze.

  € 9,00
  Per persoon
  Reserveer nu
 • Wijndeals

  Wijndeals

  Onderstaande wijnen zijn in geheel 2018 te bestellen.

  Valk in Zuid-Afrika (Chenin Blanc):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas
  Vip Rosé:
  €17,50 per fles, €4,00 per glas
  Valk in Zuid-Afrika (Cabernet-Shiraz):
  €14,50 per fles, €3,50 per glas

  Reserveer nu
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

Restaurant faciliteiten

Restaurant faciliteiten

Voor ieder type gast heeft Hotel Assen iets te bieden. Bekijk hier alle restaurant faciliteiten van Hotel Assen.