Verrassend
vers
en eerlijk

Verrassend vers en eerlijk - Hotel Assen

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

In ons sfeervolle à la carte restaurant kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Elke zaterdag en zondag kunt u genieten van ons Live-Cooking buffet. Op zondag kunt u genieten van de Lazy Sunday Brunch. Het gezellige en ongedwongen middelpunt van het hotel zijn de Hotelbar & Lounge. Op Eerste en Tweede Kerstdag kan er niet à la carte gedineerd worden. Wij serveren deze dagen een vier-gangen Keuzemenu. Reserveren hiervoor is gewenst direct bij ons hotel. -Op 31 december is de keuken geopend tot 20.00 uur. De hotelbar is dan geopend tot 22.00 uur. -Op 1 januari is het ontbijt van 08.00-10.30 uur.

Onze mogelijkheden

 • Feestdagen - Hotel Assen

  Feestdagen

  De dagen worden weer korter en voordat u het weet is het alweer december en staat de kerst voor de deur. Wij verwelkomen u graag!

  Lees meer
 • Ontbijt - Hotel Assen

  Ontbijt

  Dagelijks van 07.00 tot 10.30 uur. Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant welke ook toegankelijk is als u niet bij ons overnacht, een gezonde start van de dag.

  Lekker ontbijten?
 • Brunch - Hotel Assen

  Brunch

  Iedere zondag kunt u bij Van der Valk Hotel Assen uitgebreid brunchen. Tijdens de Lazy Sunday Brunch bakken wij heerlijke koekjes met uw kinderen en natuurlijk is Kidscity geopend!

  Brunchen?
 • Diner - Hotel Assen

  Diner

  Van der Valk Hotel Assen heeft een gezellig en modern restaurant, dat bekend staat om zijn goede keuken. Op de gevarieerde menukaart is voor elke smaak wel iets te vinden.

  Lees meer
 • Wildbuffet - Hotel Assen

  Wildbuffet

  Ook zo'n liefhebber van wildspecialiteiten? Het is weer zover! Hotel Assen pakt ook dit jaar, wegens groot succes, weer uit met een Wildbuffet. Wij begroeten u graag in Hotel Assen op vrijdag 21 oktober a.s.!

  Lees meer
 • Live Cooking Buffet zaterdag - Hotel Assen

  Live Cooking Buffet zaterdag

  Heerlijk genieten van ons Live-Cooking buffet op zaterdag met familie en/of vrienden is een waar 'spektakel', waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Inclusief drankjes!

  Lees meer
 • Live Cooking Buffet zondag - Hotel Assen

  Live Cooking Buffet zondag

  Heerlijk genieten van ons Live-Cooking buffet op zondag met familie en/of vrienden is een waar 'spektakel', waarbij een team van koks en patissiers de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Inclusief drankjes!

  Lees meer
 • High Tea - Hotel Assen

  High Tea

  High Tea bij Van der Valk Hotel Assen? Dat is mogelijk!

  Meer informatie over een High Tea
 • High Wine - Hotel Assen

  High Wine

  High Wine bij Van der Valk Hotel Assen? Dat is mogelijk!

  Meer informatie over een High Wine
Wij maken gebruik van cookies.