Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Assen Last Minute

Assen, de hoofdplaats van de provincie Drenthe, is een bezoek meer dan waard. Tijdens een korte vakantie of een weekendje weg in Assen leert u de stad en de omgeving kennen. In Assen vindt u onder meer het Drents Museum, waar u veenlijken kunt bezichtigen en alles leert over Drenthe in de prehistorie. Wie van shoppen houdt, komt in Assen ongetwijfeld aan zijn trekken. Geniet ook van de talloze terrasjes in deze leuke stad. Wilt u een goedkoop weekendje weg in Assen? Kijk uit naar een last minute aanbieding bij hotel Van der Valk Assen! Met een Van der Valk Assen last minute logeert u in een comfortabel hotel voor een erg voordelige prijs!

Van der Valk Assen: een goed bereikbaar hotel

Een Van der Valk Assen last minute geboekt? Bereik snel uw hotel via autosnelweg A28, afrit Assen. Ons hotel ligt aan de westelijke rand van de stad. U hoeft het drukke stadscentrum niet in te rijden. Een parkeerplaats vinden is ook geen probleem, want naast ons hotel vindt u een zeer ruime en gratis parking!

Een last minute hotel Assen: aan comfort geen gebrek

Niet minder dan 189 luxueuze kamers en weelderige suites wachten op u. Met een Van der Valk Assen last minute profiteert u van de vele faciliteiten in ons hotel voor een scherpe prijs. In alle kamers en gemeenschappelijke ruimten beschikt u over gratis wifi. In het hotel bevindt zich beautysalon LOFF. Maak gratis gebruik van onze fitnessruimte om uw lichaam in goede vorm te houden. Geniet van de Wellness met verschillende sauna's, zwembad en een sneeuwdouche.

Culinair genieten met een Van der Valk Assen last minute

Lekker eten en een aangenaam verblijf gaan bij Van der Valk hand in hand. Smul 's morgens van ons uitgebreide ontbijtbuffet om de dag energierijk te beginnen. Voor de lunch en het diner bent u welkom in ons à la carterestaurant 28Dining. Neem deel aan ons Live Cooking buffet op zaterdagavond. Een Van der Valk Assen last minute: ideaal voor een weekendje weg in Assen!