Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Assen Aanbieding

Wilt u overnachten in de mooie Drentse hoofdstad, Assen? Dan is een bezoek aan Van der Valk Assen een perfecte ervaring. Het hotel is gelegen buiten het stadscentrum waardoor u in alle rust kunt genieten van een gezellige avond. Daarnaast zijn er tal van leuke Van der Valk Assen aanbieding(en), en bieden we tal van leuke arrangementen.

Van der Valk hotel Assen aanbiedingen

Wilt u zeker weten niet te veel betalen voor u overnachting? De Van der Valk Assen aanbieding is altijd dé laagste prijs die betaald kan worden voor een overnachting in het hotel. Maakt u zich dus niet druk en struin niet het hele internet af, de laagste prijs staat gewoon op onze website!

Speciale Van der Valk Assen aanbieding

Naast de standaard aanbiedingsprijzen zijn er ook tal van andere leuke aanbiedingen te vinden in combinatie met uw verblijf in ons hotel. We bieden namelijk meerdere arrangementen waardoor u zeker weten een gezellige tijd tegemoet gaat bij ons. Exclusieve Van der Valk Assen aanbieding en arrangementen! Bij uw verblijf aan het mooie Drentse land zijn er nog tal van bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt u namelijk heel gemakkelijk bij uw boeking aangeven dat u uw verblijf wilt combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo. Tevens zijn er ook andere leuke arrangementen naar bijvoorbeeld Het Drents museum. Ook bieden we de mogelijkheid om fietsen bij te boeken, zo kunt u lekker genieten van een weekendje Assen.


Zakelijk naar Van der Valk Assen?

Ook aan de zakenlui is gedacht bij ons hotel is Assen. Zo beschikken wij over een ruim assortiment in kamers die perfect zijn voor een kort verblijf. Bijvoorbeeld wanneer de medewerker voor iets langere tijd aanwezig moet zijn in de omgeving van Assen. Uiteraard hanteren wij voor zakenreizen speciale tarieven. Neemt u contact met ons op voor meer informatie? Voor zakenreizen en zakenreizigers hebben wij namelijk een speciale Van der Valk Assen aanbieding!