Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Assen Aanbieding

Wilt u overnachten in de mooie Drentse hoofdstad Assen? Dan is een bezoek aan Van der Valk Hotel Assen een perfecte ervaring. We hebben tal van leuke aanbiedingen voor u en bieden vele arrangementen in allerlei soorten en maten bij Van der Valk Hotel Assen. Wilt u zeker weten dat u niet te veel betaalt voor uw overnachting? Onze aanbieding verzekerd u altijd van dé laagste prijs die betaald kan worden voor een overnachting. Maakt u zich dus niet druk en struin niet het hele internet af, de laagste prijs staat namelijk gewoon op onze eigen website!

Vindt hier onze actuele kamerprijzen

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Assen

Naast de standaard aanbiedingsprijzen zijn er ook tal van andere leuke aanbiedingen te vinden in combinatie met uw verblijf in ons hotel. We bieden namelijk meerdere arrangementen aan waardoor u zeker weet dat er iets passends voor u bij zit. Bij uw verblijf aan het mooie Drenthe zijn er nog tal van bezienswaardigheden te vinden. Deze kunt u in combinatie boeken met uw verblijf om zo verzekerd te zijn van de beste aanbieding.

Vindt hier al onze arrangementen

Faciliteiten inbegrepen bij uw aanbieding

Wanneer u een aanbieding boekt bij Van der Valk Hotel Assen wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u ondanks de voordelige prijs kunt genieten van al het moois wat Hotel Assen te bieden heeft. Vele van onze faciliteiten zitten gewoon bij de prijs inbegrepen en kunnen kosteloos gebruikt worden. Zo beschikt Van der Valk Assen over een nieuwe, ruime Wellness met een zwembad en meerdere sauna's waar u niks extra's voor betaald wanneer u een aanbieding bij ons heeft geboekt. Ook van onze moderne fitness kan kosteloos gebruik gemaakt worden.

Bekijk hier al onze faciliteiten

Boek uw aanbieding en geniet van de omgeving

Een mooie aanbieding weten te bemachtigen? Dan biedt de omgeving Assen tal van mogelijkheden voor een fantastisch verblijf! Er is in de omgeving van alles te doen; kom tot rust in de Drentse natuur of ga wat cultuur snuiven in het Drents museum. Daarnaast heeft Hotel Assen zowel normale als elektrische fietsen te huur en is er ook genoeg te doen voor de kids.

Bekijk hier wat er te doen is in de omgeving