Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakelijk succes

Hotel Assen is de basis voor uw zakelijk succes! Het is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen.

Offerte aanvragen

U kiest uit maar liefst 18 multifunctionele zalen, stuk voor stuk aantrekkelijk ingericht, uitstekend verlicht en voorzien van moderne faciliteiten als airconditioning en draadloos internet.

Van der Valk Hotel Assen is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Alle zalen zijn zowel per lift als per trap bereikbaar en op elke etage bevinden zich toiletten en is er een garderobe.

Uiteraard mag u bij Van der Valk Hotel Assen rekenen op enthousiaste begeleiding door ervaren banquet professionals. Mensen die u en uw gasten perfect welkom heten en zorgen voor een persoonlijke "touch".

Congres- en vergaderclassificatie
Kies voor zekerheid, kies voor een geclassificeerde vergader- of congresaccommodatie! Van der Valk Hotel Assen is de trotse eigenaar van vier vergaderhamers, een accommodatie met een zakelijke luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Klik hier voor meer informatie over deze classificatie.

Download alle informatie en prijzen