Direct naar de contentDirect naar de footer
De congres locatie van het Noorden
De congres locatie van het Noorden

met 18 zalen en 189 kamers uw congres tot in de puntjes verzorgd!

Professionele audiovisuele apparatuur

Uw congres tot in de puntjes verzorgd

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw congres? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mede door de ligging aan de A28, en op slechts 10 minuten van het Centraal Station Assen, is het hotel uitstekend bereikbaar voor gasten uit het hele land. Tevens beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het hotel biedt twee grote plenaire zalen, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de opening en afsluiting van uw congres. Daarnaast zijn er 16 kleinere zalen welke prima dienen als subruimtes voor de kleinere sessies. Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, daglicht en airconditioning. Tevens is er in alle zalen gratis snelle WiFi beschikbaar. Alle zalen zijn zowel per lift als per trap bereikbaar en op elke etage bevinden zich toiletten en is er een garderobe.

Voor Van der Valk Hotel Assen is het organiseren van een congres met meerwaarde vanzelfsprekend. Wij denken graag met u mee over de voorbereiding, de invulling en de uitvoering van uw congres. Zo beschikken wij over verschillende arrangementen die perfect aansluiten bij uw bijeenkomst, zodat u zich onbezorgd met uw organisatie kunt bezighouden.

Naast de ontvangst, waarin wij diverse soorten verse koffie serveren met lekkernijen, kunt u uw congres in stijl afsluiten in ons Live Cooking restaurant. Hier bereiden onze koks à la minute heerlijke gerechten voor u. Ideaal om onder het genot van een drankje en dit uitnodigende buffet uw geslaagde bijeenkomst op perfecte wijze af te sluiten.

Download alle informatie en prijzen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact op met;
Harry de Boer & Marlies van Guldener
0592-851651
sales@assen.valk.nl

Offerte aanvragen