Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Bekijk hier de 360 graden video van onze zalen

  Offerte aanvragen
Zakelijke bijeenkomsten met een persoonlijk tintje
Zakelijke bijeenkomsten met een persoonlijk tintje
18 inspirerende zalen en een enthousiast banqueting-team
Nette stoelen voor extra comfort
Flexibiliteit en een team dat graag met u meedenkt

Meer informatie

Even pauzeren met een vers kopje koffie
 • Zakelijke bijeenkomsten

  Hotel Assen is hét meetingpoint in Noord-Nederland. Met een goede bereikbaarheid, multifunctionele zalen en een luxe uitstraling. Van kleine tot grote groepen en van eendaags tot meerdaagse congressen; bij Hotel Assen zijn de mogelijkheden eindeloos.

  Meer informatie
 • Offerte aanvragen

  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij een offerte voor u zullen opstellen.
  Neemt u liever alle mogelijkheden persoonlijk met ons door, neem dan contact op met;
  Afdeling Sales
  Harry de Boer & Marlies van Guldener
  0592-851651
  sales@assen.valk.nl

  Offerte aanvragen

Een overzicht van onze mogelijkheden

 • Congres

  Congres

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk.

  Meer informatie
 • Bruiloft

  Bruiloft

  Ook voor bruiloften kunt u terecht in Hotel Assen. Wij bieden verschillende verrassende extra's die ervoor zorgen dat uw dag helemaal bijzonder wordt. Wist u dat wij een officiële trouwlocatie zijn van de gemeente Assen? De mooiste dag van uw leven kan bij ons onder één dak worden gevierd!

  Meer informatie
 • Sport faciliteiten

  Sport faciliteiten

  Van der Valk Hotel Assen heeft ruime ervaring met diverse sportclubs. Wij beschikken over verschillende zalen die geschikt zijn voor het organiseren van een sportmaaltijd en wedstrijdbesprekingen. Uiteraard houden wij bij het bereiden van de maaltijd rekening met uw wensen.

  Meer informatie
 • Special events

  Special events

  VERGADEREN IN DE MOESTUIN - Een bijzondere bijeenkomst in de natuur organiseren? Een uurtje in de moestuin meewerken tussen het vergaderen door? Wij maken graag een voorstel op maat.

  Meer informatie
 • Condoleance

  Condoleance

  Bij een overlijden moeten er veel zaken ten behoeve van de uitvaart geregeld worden. Van der Valk Hotel Assen kan u daarbij van dienst zijn met een gepaste catering na afloop. Na een uitvaart of begrafenis is het gebruikelijk een koffietafel te verzorgen.

  Meer informatie
 • Vergaderen

  Vergaderen

  Hotel Assen is dé ideale vergader locatie van Noord-Nederland. Met 18 zalen, waaronder 4 boardrooms welke uitermate geschikt zijn als vergaderruimte. Deze boardrooms met vaste opstelling bieden capaciteit voor 4 tot 14 personen. Mocht u graag in een andere opstelling vergaderen kan dat in één van onze andere zalen waar meerdere opstellingen mogelijk zijn. Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Tevens bieden alle zalen daglicht en is er gratis draadloos internet beschikbaar.

  Meer informatie
 • Training

  Training

  Ook voor trainingen bent u in één van onze multifunctionele zalen op uw plek!
  Wist u dat wij trainers tevens iets speciaals te bieden hebben?
  * wij hebben vlak voor de ingang 3 speciale parkeerplaatsen voor u als trainer gereserveerd zodat u niet ver hoeft te lopen met al uw trainingsmaterialen
  * de dag goed beginnen? Voor aanvang van uw ochtendtraining nodigen wij u graag uit voor een gratis ontbijt
  * uitgerust aan uw training beginnen? Informeert u naar de speciale kamertarieven die wij u als trainer kunnen bieden

  Meer informatie
 • Feest op maat

  Feest op maat

  Iets te vieren zoals een receptie, jubileum of ander feest in de planning? Stop met zoeken! Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Feest op maat