Direct naar de contentDirect naar de footer
 • Bekijk hier de 360 graden video van onze zalen

  Offerte aanvragen
Zakelijke bijeenkomsten met een persoonlijk tintje
Zakelijke bijeenkomsten met een persoonlijk tintje
;
18 inspirerende zalen en een enthousiast banqueting-team
Nette stoelen voor extra comfort
Flexibiliteit en een team dat graag met u meedenkt

Meer informatie

Even pauzeren met een vers kopje koffie
 • Vergadering

  Hotel Assen is dé ideale business locatie van Noord-Nederland. Met 18 zalen, een maximale capaciteit van 2000 personen en een enthousiast banqueting team bent u aan het juiste adres.

  Meer informatie
 • Feest op maat

  Iets te vieren zoals een receptie, jubileum of ander feest in de planning? Stop met zoeken! Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Meer informatie
 • Bubbels & Bites

  Sparkling Meetings

  Om sprankelend het jaar af te sluiten of juist in te luiden met uw collega's of familie kunt u uitstekend terecht bij Van der Valk Hotel Assen

  Meer informatie

Zaal- en vergaderfaciliteiten

 • Congres

  Congres

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk.

  Meer informatie
 • Bruiloft

  Bruiloft

  Ook voor bruiloften kunt u terecht in Hotel Assen. Wij bieden verschillende verrassende extra's die ervoor zorgen dat uw dag helemaal bijzonder wordt. Wist u dat wij een officiële trouwlocatie zijn van de gemeente Assen? De mooiste dag van uw leven kan bij ons onder één dak worden gevierd!

  Meer informatie
 • Sport faciliteiten

  Sport faciliteiten

  Van der Valk Hotel Assen heeft ruime ervaring met diverse sportclubs. Wij beschikken over verschillende zalen die geschikt zijn voor het organiseren van een sportmaaltijd en wedstrijdbesprekingen. Uiteraard houden wij bij het bereiden van de maaltijd rekening met uw wensen.

  Meer informatie
 • Special events

  Special events

  VERGADEREN IN DE MOESTUIN - Een bijzondere bijeenkomst in de natuur organiseren? Een uurtje in de moestuin meewerken tussen het vergaderen door? Wij maken graag een voorstel op maat.

  Meer informatie
 • Condoleance

  Condoleance

  Bij een overlijden moeten er veel zaken ten behoeve van de uitvaart geregeld worden. Van der Valk Hotel Assen kan u daarbij van dienst zijn met een gepaste catering na afloop. Na een uitvaart of begrafenis is het gebruikelijk een koffietafel te verzorgen.

  Meer informatie