- Hotel Assen

Zakelijke bijeenkomsten
met persoonlijk tintje

Zalen

Hotel Assen is dé ideale business locatie van Noord-Nederland. Met 18 zalen, een maximale capaciteit van 2000 personen en een enthousiast banqueting team bent u aan het juiste adres.

18 inspirerende zalen en een enthousiast Banquetingteam

 • Vergadering - Hotel Assen

  Vergadering

  Van der Valk Hotel Assen is de ideale locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties en het organiseren van beurzen

  Meer info over vergaderingen?
 • Bruiloft - Hotel Assen

  Bruiloft

  Ook voor bruiloften kunt u terecht in Hotel Assen. Wij bieden verschillende verrassende extra's die ervoor zorgen dat uw dag helemaal bijzonder wordt. Wist u dat wij een officiële trouwlocatie zijn van de gemeente Assen? De mooiste dag van uw leven kan bij ons onder één dak worden gevierd!

  Op romantische zaken
 • Congres - Hotel Assen

  Congres

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk.

  Op goede zaken
 • Feest op maat - Hotel Assen

  Feest op maat

  De uitgebreide zalenaccommodatie van Hotel Assen biedt u talrijke mogelijkheden voor het organiseren van een bruisende receptie of een sfeervol feest. De receptie- en feestarrangementen bieden wij u aan voor gezelschappen vanaf 40 personen.

  Feest vieren
 • Condoleance - Hotel Assen

  Condoleance

  Bij een overlijden moeten er veel zaken ten behoeve van de uitvaart geregeld worden. Van der Valk Hotel Assen kan u daarbij van dienst zijn met een gepaste catering na afloop. Na een uitvaart of begrafenis is het gebruikelijk een koffietafel te verzorgen.

  Wij helpen u graag verder
 • sportfaciliteiten - Hotel Assen

  Sportfaciliteiten

  Van der Valk Hotel Assen heeft ruime ervaring met diverse sportclubs. Wij beschikken over verschillende zalen die geschikt zijn voor het organiseren van een sportmaaltijd en wedstrijdbesprekingen. Uiteraard houden wij bij het bereiden van de maaltijd rekening met uw wensen.

  Wij helpen u graag verder
 • Special Events - Hotel Assen

  Special Events

  VERGADEREN IN DE MOESTUIN Een bijzondere bijeenkomst in de natuur organiseren? Een uurtje in de moestuin meewerken tussen het vergaderen door? Wij maken graag een voorstel op maat.

  Wij helpen u graag verder
Wij maken gebruik van cookies.