Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • WILDPALET

    13,25

    Een wildpalet van diverse soorten wildhammetjes met gebrande noten, honing-mosterdsaus en frisse kropsla

  • TEXELS CRANBERRY WILDPATÉ

    12,75

    Met een compote van rood fruit en salade

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • HAZENPEPER

    19,25

    Met rode kool uit eigen tuin

  • KONIJNENBOUT

    21,75

    In saus gegaard met zilveruitjes en spek, geserveerd met een zuurkoolstamppot

  • HERTENBIEFSTUK

    22,50

    Met gebakken bospaddenstoelen, witlof en wildsaus

Wijnsuggestie

Wijnsuggestie

  • CABRIZ TINTO-RESERVA

    30,00

    Een robijnrode kleur met lichte bruinachtige tinten. Intens in balsamico tonen, rood fruit en zeer rijpe vruchten van het bos. In de mond is het fruitig, zacht en eindigt elegant en aanhoudend.

    6 6,00
  • CARNIVOR CARBENET SAUVIGNON

    30,00

    Groots en complex van karakter. Aroma’s van donker fruit, bessen, koffie, mokka en getoast eiken, omringd door een herkenbare souplesse en zijdezachte afdronk.

    6 6,00