Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • HERTENKALFHAM

    12,75

    Gerookte hertenkalfham van de achterbout met rode kool-atjar

  • WILDSALADE

    11,95

    Wildsalade van geplukt vlees van hert, haas en zwijn met rood fruit en paddenstoelen

  • WILDPROEVERIJ

    13,50

    Diverse wildspecialiteiten met o.a. vijgen en noten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • WILDSANDWICH

    12,75

    Gebakken pulled burger van hertendraadjesvlees met zuurkool en spek

  • WILDHACHEE

    21,50

    Met zoete appeltjes, geserveerd met rode kool en aardappelmousseline

  • EENDENFILET

    21,75

    Gemarineerde eendenfilet met rode portstroop en uienmarmelade

  • HERTENBIEFSTUK

    24,25

    Geserveerd met een notenkorst en een klassieke wildsaus

Wijnsuggestie

Wijnsuggestie

  • CHÂTEAU POITEVIN MÉDOC CRU BOURGEOIS (BORDEAUX)

    30,00

    Vol rood van kleur en fraai en intens van geur, met nuances van eikenhout, licht geroosterde geuren en rijp rood bessig fruit. Rond en evenwichtig van smaak, met een lange aromatische afdronk.

    € 6,00 per glas