Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • HERTENCARPACCIO

    12,75

    Met gemarineerde paddestoelen en truffeldressing

    WIJNSUGGESTIE:

    SEPP MOSER BURGENLAND ORGANIC ZWEIGELT

  • WILDPROEVERIJ

    13,50

    Diverse wildspecialiteiten met o.a. vijgen en noten

    WIJNSUGGESTIE:

    SEPP MOSER BURGENLAND ORGANIC ZWEIGELT

  • FUNGI TRIVOLEETI

    10,50

    Gebakken champignons op italiaanse wijze, op bruchetta

    WIJNSUGGESTIE:

    MONTE DEL FRÀ CUSTOZA

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • WILDBURGER

    12,50

    Gegrilde burger van gemalen vlees van wild, met zuurkool en spek. Geserveerd met friet en mayonaise

    WIJNSUGGESTIE:

    CASA DA PASSARELLA DÃO ABANICO RESERVA

  • EENDENFILET

    21,75

    Met zuurkool, spek en worst

    WIJNSUGGESTIE:

    BODEGAS Y VIÑEDOS ARTADI

  • ELZASSER FANZANTSTOOFPOTJE

    21,50

    Met zuurkool, spek en worst

    WIJNSUGGESTIE:

    MONTE DEL FRÀ CUSTOZA

  • HERTENBIEFSTUK

    24,25

    Geserveerd met een notenkorst en een klassieke wildsaus

    WIJNSUGGESTIE:

    CASA DA PASSARELLA DÃO ABANICO RESERVA