Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Heeft u een arrangement bij ons geboekt met daarin een driegangenkeuzemenu? Dan kunt u kiezen uit onderstaande gerechten.

Voorgerecht

Voorgerecht

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • POMODORISOEP

    Italiaanse tomatensoep met gehaktballetjes

  • Drentse mosterdsoep

    Geserveerd met een soepspekstengel

  • HUISGEMAAKTE BISQUE

    Geserveerd met rouille en Hollandse garnalen

  • POMPOENSOEP

    Op Oosterse wijze. Van pompoenen uit eigen tuin

  • Broodplankje

    Stokbrood en breekbrood met drie soorten boter

  • CARPACCIO

    Rundercarpaccio met rucola, tomaat, truff elcrème en een kaaskletskop

  • ANTIPASTI MISTO

    Proeverij van Parmaham en Italiaanse worstsoorten met salade en gevulde groenten

  • VENKELSALADE

    Met pompoenquinoa en sinaasappel

  • BIETENCARPACCIO

    Met perzik, geitenkaas en rucola

  • SASHIMI VAN VERSE ZALM

    Met chili, koriander en een passende salade

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • PORTOBELLO *

    Met pompoenrisotto en diverse bereidingen van pompoen. (Ook als klein gerecht te bestellen)

    * Vegetarisch
  • GNOCCHI *

    Vegetarische aardappelpasta met paddestoelen, spinazie en blauwe kaas

    * Vegetarisch
  • LINGUINI *

    Met pecannoten, rucola, geroosterde pompoen en geitenkaas

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • GEBAKKEN SNOEKBAARSFILET

    Op de huid gebakken, met gegrilde mosselen en saffraansaus.

    (Ook als klein gerecht te bestellen)

  • SCHOL

    Hele gebakken schol à la meunière

  • VANGST VAN DE DAG

    Vraag de bediening wat de vis van de dag is, geserveerd met passend garnituur. (Ook als klein gerecht te bestellen)

  • ZALMFILET

    Omwikkeld met panchetta. Geserveerd met kreeftensaus en Hollandse garnalen

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen en dagverse groente

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • KIPSCHNITZEL

    Gepaneerde borstfilet met een stroganoffgarnituur

  • BRASATO DI VITELLO

    Gebraiseerd kalfsvlees, geserveerd met citroenrisotto en gremolata.

    (Ook als klein gerecht te bestellen)

  • VARKENSHAASFILET

    Omwikkeld met pancetta en tijm, met zoete stoofpeer.

    (Ook als klein gerecht te bestellen)

  • BIEFSTUK VAN DE GRILl

    Met gebraiseerde balsamico-ui

  • GEGRILDE HAMBURGER ASSEN

    Flaquette met een hamburger, gebakken ui, mayonaise, ketchup en friet

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen en dagverse groente.

Nagerecht

Nagerecht

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame blanche

    Een samenspel van ijs en chocolade met warme chocolade saus

  • Bokkenpoot surprise

    Meringue met ijs van gekarameliseerde sesam en chocolade

  • CRÈMEBRÛLÉE VAN SINAASAPPEL

    Met vijgencompôte en een warme schuim van chocolade en hazelnoot

  • KOFFIE COMPLEET

    Koffie naar keuze, macaron, madeleine, een bon-bon en een choco-slagroomhoorntje

  • KOFFIESPECIALS

    Diverse koffies zoals: Irish, French, Spanish, Asser, Famous en Italian