Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Heeft u een arrangement bij ons geboekt met daarin een driegangenkeuzemenu? Dan kunt u kiezen uit onderstaande gerechten.

Voorgerecht

Voorgerecht

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • POMODORISOEP

    Italiaanse tomatensoep met gehaktballetjes

  • Drentse mosterdsoep

    Geserveerd met een soepspekstengel

  • KOMKOMMERSOEP

    Koud geserveerde zomersoep met puree van tuinerwtjes, yuzugel en gerookte paling

  • Broodplankje

    Stokbrood en breekbrood met drie soorten boter

  • GROENTETUIN UIT DE GROENTETUIN

    Groentepalet met frisse humus

  • CARPACCIO

    Rundercarpaccio met rucola, tomaat, truff elcrème en een kaaskletskop

  • IBÉRICOHAM

    Proeverij van Piel de Sapo en heerlijke Pata Negra ham

  • CEVICHE VAN MAKREEl

    Makreelfilet, gemarineerd met yuzu, sjalot, rode peper, met knolgroenten uit eigen tuin

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is erbij ons genoeg keus
  • BIET, BIET, BIET *

    Diverse bereidingen van verschillende soorten biet

    * Vegetarisch
  • RAMEN NOODLES *

    Vegetarische ramen met knapperige groenten en Oosterse paddenstoelenbouillon

    * Vegetarisch
  • RISOTTO *

    Saffraan risotto en ingelegde citroen met aromatische groenten

    * Vegetarisch
Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • MAKREELFILET

    Met limoenbulgur en beurre blanc van wortel. (Ook als klein gerecht te bestellen)

  • GEBAKKEN DORADE ROYAL FILET

    Waarbij een limoenbulgur en salsa verde uit eigen tuin

  • VANGST VAN DE DAG

    Vraag de bediening wat de vis van de dag is, geserveerd met passend garnituur. (Ook als klein gerecht te bestellen)

  • ZEEBAARSFILET

    Waarbij een niçoise à la 28 uit eigen tuin

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen en dagverse groente

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • SUPRÈME VAN POULET NOIR

    Borstfilet met currysaus en gewokte groenten uit eigen tuin op Oosterse wijze

  • PORCHETTA

    In de oven gegaarde middel van varken met truffelrisotto en gepofte groenten

  • PROCUREUR VAN VARKEN

    Gekonfijte procureur met garnituur van spinazie en vadouvan en jus van chorizo. (Ook als klein gerecht te bestellen)

  • BIEFSTUK VAN DE GRILl

    Met gebraiseerde balsamico-ui

  • Biefstuk van de grill

    Met jus, brood en salade

    WIJNSUGGESTIE: 7 CASTILLOS CRIANZA

  • BURGER EXTRAVAGANZA

    100% Rundvleesburger, confit van rode ui, zoetzure biet, Pata Negra en ganzenlever op een briochebroodje

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen en dagverse groente.

Nagerecht

Nagerecht

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame blanche

    Een samenspel van ijs en chocolade met warme chocolade saus

  • Bokkenpoot surprise

    Meringue met ijs van gekarameliseerde sesam en chocolade

  • SPICY STRAWBERRY

    Panna cotta met gemarineerde aardbeien en schuim van roze peper

  • KOFFIE COMPLEET

    Koffie naar keuze, macaron, madeleine, een bon-bon en een choco-slagroomhoorntje

  • KOFFIESPECIALS

    Diverse koffies zoals: Irish, French, Spanish, Asser, Famous en Italian