Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaalverhuur Drenthe

Centraal gelegen en snel te bereiken via de A28. Zijn dat uw wensen wat betreft zaalhuur Drenthe? Hotel Van der Valk Assen voldoet hier zeker aan. Wanneer u zoekt naar een geschikte zaal in de provincie Drenthe ligt deze locatie zeer centraal. Ook met het openbaar vervoer is hotel Assen snel en eenvoudig te bereiken. Verder is parkeren geen enkel probleem, want het hotel heeft een eigen parkeerterrein met meer dan voldoende plaatsen. Uiteraard gratis voor de gasten. Dit is ook niet onbelangrijk wanneer u zoekt naar geschikte zaalverhuur in Drenthe.

Huur een van onze zalen

Zaalverhuur Drenthe: zakelijk met een persoonlijk tintje

Hotel Assen is de perfecte locatie voor het houden van trainingen, vergaderingen, conferenties en seminars. Hotel Assen heeft de beschikking over achttien multifunctionele vergaderzalen. De helft hiervan heeft een flexibele opstelling. Alle faciliteiten die u behoeft als het gaat om zaalverhuur Drenthe zijn aanwezig. Denk hierbij aan onder meer gratis wifi, een beamer met projectiescherm, en diverse mogelijkheden voor lunch en diner. Uw wensen staan hierbij altijd centraal. U mag van ons een enthousiaste begeleiding verwachten. Altijd gecombineerd met een persoonlijk tintje.

Zalenverhuur Drenthe voor meerdere dagen

Zaalverhuur Drenthe voor meerdere dagen? U organiseert een beurs of een meerdaagse conferentie? Waar zit u dan beter dan bij hotel Van der Valk Assen? U heeft een ruime keuze uit diverse vergaderzalen, en bovendien is overnachten geen enkel probleem. Of u nu kiest voor een standaardkamer of een luxe suite, u mag altijd rekenen op een uitmuntende en persoonlijke service. Maak de training of conferentie tot een groot succes en boek de benodigde kamers bij hotel Assen. Wij denken graag met u mee als het gaat om de meest passende zaal. Zaalverhuur Drenthe inclusief comfortabele overnachtingen boekt u bij hotel Van der Valk Assen.

Zaalhuur Drenthe in een prachtige omgeving

Iedereen weet dat beweging belangrijk is. Ook wanneer u zoekt naar geschikte zaalverhuur in Drenthe is dit zeker een aandachtspunt. Boek een of meerdere zalen bij hotel Assen, en las af en toe een pauze in. Er zijn mogelijkheden te over voor een mooie en ontspannende wandeling in deze prachtige omgeving.

Bekijk direct onze zalen