Direct naar de contentDirect naar de footer

Zaalverhuur Assen

Staat er binnenkort iets groots te gebeuren, en bent u op zoek naar dé ideale locatie om dit evenement plaats te laten vinden? Wanneer het aankomt op zaalverhuur in Assen bent u bij ons Van der Valk-hotel zeker aan het juiste adres. Of het nu gaat om een grote vergadering met leveranciers of personeel of juist zaalhuur voor een bruiloft. Wij hebben de ideale zalen, die precies aansluiten op uw wensen. Ook voor bedrijfsfeesten en borrels zijn onze zalen af te huren.

Huur een van onze zalen

Zaal afhuren in Assen

Dankzij onze locatie, direct langs de A28, is ons hotel voor eenieder gemakkelijk te bereiken. Daarnaast bieden we graag een compleet arrangement en regelen wij alle randzaken die komen kijken bij zaalhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid koffiebuffet met verse koffie en heerlijke koekjes.

Ook is het mogelijk om een lunch te plannen waarbij er tussen de middag heerlijke broodjes geserveerd worden in buffetvorm. Bij een vergadering of feest via zaalverhuur Assen kunt u dus veel kanten op. Wanneer u uw voorkeuren aangeeft voorzien wij u graag van een offerte op maat. Daarnaast is zaalhuur in Assen bij ons daar gevestigde Van der Valk-hotel ook nog eens zeer voordelig.

Zalenverhuur in Assen

Naast kamerverhuur is zalenverhuur een van de grote markten waar Van der Valk in actief is. Door onze ruime ervaring in zaalverhuur in Assen en onze vele andere hotels weten wij precies wat er van ons verwacht wordt. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van een gezellige dag of vergadering, waarbij u nergens anders aan hoeft te denken dan datgene waarvoor u de zaal en catering gehuurd heeft. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen.

Zaalhuur combineren met overnachting in Assen

Naast zaalverhuur in Assen is het ook mogelijk om te overnachten in ons Van der Valk-hotel. Het hotel is gelegen op hetzelfde adres, zodat u gemakkelijk een kamer kunt huren voor meerdaagse vergaderingen of bijeenkomsten. Kom dus gerust overnachten, en geniet van een goede deal inclusief zalenverhuur in Assen.

Bekijk direct onze zalen