Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellness

Drukte, haast, stress en onrust. Juist even toe aan rust en ontspanning? Ervaar ultieme verwennerij in de Wellness van Van der Valk Hotel Assen. Boek uw nachtje weg en geniet direct van de Wellness mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons verwarmde zwembad, Finse sauna’s, sneeuwdouche of rustruimte? Boekt u een verblijf bij Van der Valk Hotel Assen? U kunt dan gratis van onze luxe Wellness gebruik maken. Naast dat het hotel over een ruime Wellness beschikt, zijn de hotelkamers ook uitgerust met alle moderne faciliteiten. Bij Van der Valk hotel Assen ontbreekt het u aan niets.

Bekijk hier onze Wellness

Wellness center

Het Wellness center van ons hotel is een beleving op zich zelf. Niet alleen komt u tot rust in één van onze sauna's of in de heerlijke rustruimte, maar tegelijkertijd bent u één met de natuur waar u op uitkijkt.

Onze Wellness beschikt over een ruim zwembad, drie verschillen Finse sauna's met uiteenlopende temperaturen, een hamam, een infrarood sauna, een voetenbad, een sneeuwdouche en een heerlijke rustruimte met ligbedden waar u helemaal tot rust kunt komen. Daarnaast kunt u kosteloos gebruikmaken van de aanwezige handdoeken, kleedruimtes, kluisjes, douches, toiletvoorzieningen, ligbedden en watertap.

Fitness bij Wellness

Gelegen in hetzelfde gebouw als onze Wellness bevindt zich onze fitness ruimte. Wanneer u de fitness betreedt bevindt u zich in een ruime, hypermoderne ruimte omgeven door groen. Omdat de wanden van onze fitness volledig van glas zijn waant u zich in het bos. Onze fitness is voorzien van de nieuwste TechnoGym fitnessapparaten, ideaal voor de ervaren fitness liefhebber! Mocht u voor uw bezoek aan de Wellness dus even flink willen sporten dan bevindt de fitness zich binnen handbereik. Dit draagt bij aan het ultieme Wellness gevoel.

Vindt hier alle informatie over onze Wellness en Fitness