Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Weekendje weg Drenthe

Bent u van plan om op korte termijn een gezellig weekendje weg naar Drenthe te boeken. Lees dan gerust even verder. Ons hotel, gelegen aan de rand van de Drentse hoofdstad Assen, is de ideale locatie voor een bezoek aan deze prachtige provincie. U verblijft tijdens uw weekendje weg in Drenthe in een hotel dat aan al uw eisen voldoet. Wie wil daar nou niet overnachten?

Weekendje weg Drenthe voor 2 personen

Een gezellig weekendje weg in Drenthe en even helemaal tot rust komen. Dat is precies wat u bij Van der Valk-hotel Assen kunt doen. Of het nu gaat om het brengen van een bezoek aan het Drents museum of fietsen over de prachtige Drentse heide. Bij ons bent u te allen tijde aan het juiste adres voor een ontspannen weekend weg Drenthe in uw eigen tempo.

Arrangementen in Drenthe

Om het tijdens uw bezoek aan Drenthe nog gemakkelijker voor u te maken hebben we een groot aantal arrangementen samengesteld. Met deze arrangementen geniet u van een heerlijk weekend weg met overnachtingen in ons hotel, en de beste activiteiten in de provincie. Kijk gerust eens rond tussen de arrangementen, want het grote voordeel van een arrangement is dat u zeker weten niet teveel zult betalen.

Weekendje weg Drenthe: goed bereikbaar hotel

Bij Van der Valk vinden we het belangrijk dat iedereen bij ons kan komen, ongeacht de manier waarop u reist. Of u nu komt met het openbaar vervoer of met eigen vervoer, bij ons kunt u altijd terecht. Ons hotel in Assen is gelegen aan de rand van de stad, langs de A28. Naast het feit dat dit erg gemakkelijk te bereiken is met de auto kunt u ons ook uitstekend bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Assen reist u met de bus richting ons hotel. De bushalte is gelegen op slechts vijf minuten lopen van onze receptie.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod