Direct naar de contentDirect naar de footer

Vergaderlocatie Drenthe

Vergaderen in Drenthe? Dat doet u in een van de vele vergaderlocaties in het hotel Van der Valk Assen. Deze locatie ligt centraal in het noorden van Nederland en is makkelijk bereikbaar vanuit verschillende steden in de omgeving van Drenthe, zoals Groningen, Leeuwarden, Emmen en Zwolle. De goede ligging langs de A28 maakt het hotel een ideale vergaderlocatie in Assen voor iedereen. In Drenthe een vergadering organiseren? Overweeg dan onze vergaderlocatie. Wij bieden u de luxe, comfort en service die u nodig heeft tijdens het vergaderen in Assen. Lees snel verder om te kijken wat we allemaal te bieden hebben.

Vergaderlocatie Drenthe is praktisch

Assen is dan misschien niet dé stad van Noord-Nederland waar u direct aan denkt als het om grote bedrijven gaat. Maar vanwege de goede ligging is de locatie voor het vergaderen in Assen toch zéker het overwegen waard. We hebben maar liefst achttien zalen in ons hotel, in totaal goed voor een maximale capaciteit van wel tweeduizend personen.

Hotel als vergaderlocatie in Assen

Wij bieden u een vergaderlocatie om allerlei zakelijke bijeenkomsten te organiseren, waaronder vergaderingen, maar ook congressen, conferenties, seminars, trainingen, beurzen en meer. Alle deelnemers aan het vergaderen in Assen kunnen gratis bij ons parkeren en iedereen heeft toegang tot onze gratis wifi.

We bieden u bovendien uitgebreide vergaderarrangementen met (warme) dranken, koeken en candy bars. Daarnaast kunt u uw meeting uitbreiden met een lunch, diner of buffet. Een borrelarrangement is ook bespreekbaar. Kortom: alles wat u nodig heeft om vergaderen in Drenthe te organiseren.

Overnachting na vergaderen mogelijk

Mogelijk zijn er deelnemers die van ver komen naar de vergaderlocatie. Dat is geen probleem. We hebben 189 luxe kamers waar de businesspartners kunnen overnachten. In de avond is er optioneel de mogelijkheid om wat bij te komen van de zakelijke meeting onder het genot van een borrel in onze gezellige hotelbar en lounge.

De volgende ochtend geniet u van ons uitgebreide en luxe ontbijtbuffet. Na een uitgeruste nacht en een goed ontbijt bent u er helemaal klaar voor om de dag weer fris en fruitig te beginnen. Vergaderen in Drenthe is nog nooit eerder zo'n goede optie geweest! Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk direct onze vergaderzalen