Direct naar de contentDirect naar de footer

Vergaderen Assen

Een functionele vergaderzaal en alle faciliteiten die nodig zijn vindt u bij hotel Assen. De vestiging van Van der Valk is perfect geschikt voor welke vergadering dan ook. Dankzij de ligging aan de A28 is dit hotel snel en eenvoudig te bereiken. Heeft u veel deelnemers tijdens het vergaderen in en nabij Assen? Bij hotel Van der Valk Assen is dat geen enkel probleem. U kunt gebruikmaken van onze gratis parkeerplaatsen. Ook voor de catering bent u bij ons aan het juiste adres. Wat zijn uw wensen wat betreft vergaderen Assen? Laat het ons weten, want we denken graag met u mee.

Vergaderlocatie in Assen? Hotel Van der Valk is de oplossing

Heeft u binnenkort een training, een seminar, een beurs of een vergadering in Assen? Zoekt u de perfecte vergaderlocatie? Assen is een ideale locatie, omdat u deze plaats overal vandaan snel kunt bereiken. De ligging aan de A28 maakt hotel Van der Valk Assen een ideale keus. Tijdens een vergadering wilt u beschikken over de nodige faciliteiten.

Bij ons kunt u gebruikmaken van gratis wifi, een beamer en een scherm. Wat de catering betreft tijdens vergaderen in of in de omgeving van Assen horen wij graag uw specifieke wensen. Zakelijk en praktisch betekent bij ons niet dat het persoonlijke tintje ontbreekt. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt op de vergaderlocatie in Assen. Wij zorgen hier graag voor.

Vergaderen Assen combineren met een overnachting

Zijn er deelnemers die van ver komen? Voor hen kan vergaderen in de buurt van Assen dan lastig zijn. Wellicht is het een idee om in dat geval te kiezen voor een overnachting in hotel Van der Valk Assen. Indien u een arrangement neemt of kiest voor een aanbieding, dan kan dit voor een scherpe prijs. Ook voor een voedzaam ontbijt voor het vergaderen in Assen kunt u bij ons terecht.

Plant u een meerdaagse Assen vergadering bij hotel Van der Valk? Profiteer dan van de rust die u vindt bij ons. Neem tijdens het vergaderen in Assen af en toe een pauze en wandel door de schitterende omgeving

Bekijk direct onze vergaderzalen