Direct naar de contentDirect naar de footer

TT Assen Hotel

De TT Assen, voluit de Tourist Trophy Assen, is één van de jaarlijkse hoogdagen van de motorsport. Op de laatste zondag van juni wordt de race verreden en worden de legendes gemaakt. Bovendien is er in de week voor de race ook het zogenaamde TT Assen Festival, zijn er muziekconcerten en een heuse kermis. De dag ervoor? Dat is de legendarische Nacht van Assen. Reden genoeg dus om op zoek te gaan naar een goed TT Assen hotel!

Reserveer uw TT Assen Hotel

Van der Valk TT Assen Hotel: een logische keuze

Het spreekt voor zich dat een goed TT Assen hotel aan een paar voorwaarden moet voldoen. Eerst moet het goed gelegen en vlot bereikbaar zijn. Daarnaast is het ook wel zo handig dat u kunt genieten van de nodige luxe en rust. U zit immers al de hele dag in het lawaai van ronkende motors. Het Van der Valk-hotel Assen biedt dat én meer. Gelegen nabij de A28 op slechts enkele minuten rijden van het circuit van Assen biedt het Van der Valk hotel Assen ook gratis parkeerplaatsen aan. De ideale uitvalsbasis als TT Assen hotel en om te overnachten bij de TT Assen.

Kies ons TT Hotel in Assen

Heeft u als TT Assen hotel gekozen voor het Van der Valk-hotel in Assen? Dan krijgt u daar ook de luxe en rust van de accommodatie bij. Zo beschikt het Van der Valk-hotel in Assen over een wellness met zwembad en diverse sauna's en de mogelijkheid om fietsen te huren om de omgeving te verkennen. Lekker tafelen? Dat kan in ons beroemde restaurant, waar u groentes vers uit de eigen moestuin voorgeschoteld krijgt. De prijs wat drukken van uw TT Assen hotel? Van der Valk biedt tal van arrangementen aan voor een onvergetelijk verblijf naast de onvergetelijke ervaring van de TT Assen.

TT Assen hotel nodig? Bekijk de arrangementen en mogelijkheden van het Van der Valk-hotel Assen om te overnachten nabij circuit Assen!

Boek uw overnachting in Assen