Direct naar de contentDirect naar de footer

Trouwlocaties Drenthe

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Drenthe? Dan is Van der Valk Assen een perfecte keuze. Ons hotel, op steenworp afstand gelegen van de A28, is voor alle bezoekers van uw bruiloft goed te bereiken. Naast het feit dat de snelweg langs ons hotel loopt zijn er ook tal van mogelijkheden om op andere manieren bij ons te komen. Van der Valk Assen behoort om deze reden tot de favoriete trouwlocaties van Drenthe.

Boek een trouwlocatie

De meest bijzondere trouwlocatie van Drente

Wanneer u wilt trouwen op een fijne locatie waar u heerlijk kunt genieten van de genodigden en elkaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan de hele dag voor u klaar om er voor te zorgen dat uw bruiloft absoluut een dag is zonder zorgen en een om altijd met een goed gevoel op terug te kijken.

Zaalverhuur trouwlocaties Drenthe

Naast reguliere zaalverhuur voor zakelijke doeleinden bieden wij ook de mogelijkheid om een of meerdere zalen te huren voor de dag die u nooit meer zult vergeten. Daarnaast is Van der Valk Assen een van de officiële trouwlocaties van Drenthe. Hierdoor kunt u het hele feest op dezelfde plek laten plaatsvinden. Wij bieden te veel arrangementen om meteen een beeld te kunnen geven van het totaalaanbod. U kunt daarom direct een offerte op maat aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Trouwlocaties Drenthe: na huwelijksfeest overnachten in ons hotel

Uiteraard staan Van der Valk en onze hotels niet alleen bekend om de ruime zalen die er te huur zijn. Naast de zalen verhuren we ook luxe hotelkamers. Zodoende kunt u uw huwelijk bij Van der Valk nog net even iets langer laten duren. En het leuke is zelfs dat u met de hele familie en zelfs alle gasten kunt blijven overnachten! Wanneer u hiervoor kiest is het uiteraard ook mogelijk om dit op te laten nemen in de offerte. Met het aanvragen van een offerte doen we u een scherpe aanbieding die u haast niet kunt weigeren.

Bekijk direct onze trouwlocaties