Direct naar de contentDirect naar de footer

Een teamuitje in Drenthe? Kies voor overnachten in Assen

Op zoek naar een overnachtingsplek voor na een teamuitje in Drenthe? Kom dan overnachten in ons Van der Valk-hotel in Drenthe, dichtbij de A28. Wij bieden u en uw werknemers een fantastische ervaring. U wil tenslotte graag een goede sfeer op de werkvloer, maar ook investeren in uw werknemers via diverse activiteiten. Het is dan ook goed om te weten dat u voor ontspanning én teambuilding bij ons helemaal goed zit. Wij heten u daarom graag welkom in ons hotel: met 189 luxueuze kamers hebben wij voor elke werknemer een comfortabele slaapplaats.

Reserveer uw hotel in Assen

Organiseer uw bedrijfsuitje in Drenthe

In Assen en omgeving is van alles te ondernemen voor een geslaagd teamuitje in Drenthe. Ga bijvoorbeeld met elkaar op pad tijdens een wandel- of fietstocht. Bij onze receptie zijn fietsen te huur voor een teamuitje in Drenthe. En een dag in de buitenlucht zorgt ongetwijfeld voor verhelderende inzichten. Overigens geldt dit ook voor een bezoek aan een escape room. Er zijn daarmee talloze mogelijkheden om beter met elkaar samen te werken. Na een intensieve dag met trainingen en activiteiten is het tijd voor ontspanning en drinkt u met elkaar een drankje op het terras. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook dineren in ons hotel.

Overnacht bij Van der Valk tijdens een teamuitje Assen

Gunt u uzelf en uw werknemers een fijne accommodatie tijdens een bedrijfsuitje in Assen? Dan is Hotel Van der Valk in Assen is een prima locatie voor een teamuitje in Drenthe. Het hotel is van alle gemakken voorzien, waardoor het u en uw werknemers nergens aan ontbreekt. Geniet elke ochtend van een uitgebreid ontbijt en profiteer daarnaast van onze gratis wifi-verbinding. Bij een teamuitje in Drenthe hoort ook een stukje ontspanning. Drink daarom met elkaar gezellig een drankje in de bar of laat uw werknemers genieten van de prachtige wellness met verschillende sauna's. Ook kunnen ze gebruik maken van de prachtige fitnessfaciliteiten. Er is van alles mogelijk. Reserveer daarom direct de gewenste hoeveelheid kamers bij Van der Valk en ga voor een onvergetelijk teamuitje in Drenthe!

Bekijk direct onze zalen