Direct naar de contentDirect naar de footer

Teambuilding Drenthe bij Hotel Assen

Kom naar Drenthe wanneer u op zoek bent naar een locatie voor teambuilding met overnachting! Het moderne en luxe Van der Valk-hotel in Assen biedt u tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld volledig verzorgde vergaderkamers huren, met uw team genieten van het heerlijkste eten én comfortabel overnachten in onze prachtige kamers. Zo kunt u zorgeloos samen zijn met uw collega’s – en dat in een mooi aangeklede en ontspannen setting.

Boek tuimbuilding in Drenthe

Teambuilding in Drenthe: wat valt er te doen?

Ons Van der Valk-hotel in Assen biedt u een perfecte uitvalsbasis om werk en ontspanning te combineren. Wilt u in de buurt iets ondernemen voor teambuilding in Drenthe? Dan kunt u bijvoorbeeld per fiets of Solex toeren door de prachtige natuur. Of u slaat met elkaar een balletje bij de nabijgelegen Golf & Country Club. Andere mogelijkheden in de omgeving zijn een bezoek aan het Drents Museum of het populaire Wildlands Adventure Zoo. Geniet u van teambuilding met overnachting? Dan helpen wij u graag met het samenstellen van een perfect programma. Zo kunt u de tijd die u heeft met uw collega’s optimaal benutten.

Alle faciliteiten binnen handbereik voor teambuilding
in Drenthe

Ons hotel in Assen is makkelijk bereikbaar, ideaal gelegen aan de A28 en voorzien van voldoende, gratis parkeergelegenheid. U kunt met uw team bijeen komen in een gastvrije ambiance, om daarna aan het werk te gaan of iets leuks met elkaar te ondernemen. Hóe heerlijk is het om een vruchtbare dag te kunnen afsluiten met een voortreffelijk diner en een ontspannen overnachting? Ook leuk als personeelsuitje in Drenthe: ons live cooking buffet. Assen is een gezellige stad en biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor recreatie en activiteiten voor teambuilding in Drenthe. Neem contact met ons op en we stellen het perfecte programma samen voor een onvergetelijke dag voor teambuilding in Drenthe.

Bekijk direct onze zalen