Direct naar de contentDirect naar de footer

Romantisch hotel Drenthe

Heeft u zin in een weekend weg met uw partner, dan bent u vast op zoek naar een romantisch hotel Drenthe. Midden in Drenthe ligt Assen, waar een prachtig van der Valk hotel van ons ligt. Hier bieden wij vele faciliteiten aan wat u verwacht van een romantisch hotel Drenthe. Denk bijvoorbeeld aan prima fitness faciliteiten en een Wellness met diverse sauna's en zwembad. Maar vooral de wellness is een goede optie als u een romantisch hotel Drenthe heeft geboekt.

Romantisch naar een hotel in Drenthe

Wilt u lekker romantisch fietsen de gehele dag? Dan kan dat. Bij een romantisch hotel Drenthe hoort namelijk zeker een fietsverhuur. Deze hebben wij dan ook tot onze beschikking. Na een lange fietstocht kunt u lekker ontspannen in onze hotelbar of lounge. Ook kunt u genieten van een prachtig diner in ons restaurant. Wij serveren hier namelijk een heerlijk, seizoensgebonden menu aan. Al onze producten zijn vers bereid en zullen dus optimale smaken hebben. Mocht u bijvoorbeeld last hebben van allergieën, dan kunt u dat ten alle tijden doorgeven aan ons personeel. Wij zullen dan iets anders voor u bereiden.

Romantisch diner bij Hotel van der Valk

Op zaterdag hebben wij zelfs Live Cooking. U kunt dan kiezen voor de meest uiteenlopende gerechten, die onze koks dan direct voor u bereiden in onze open keuken. Dit is zeker een aanvulling als u zoekt naar een romantisch hotel Drenthe.

Wij hebben ook verschillende kamers tot onze beschikking. Dus als u op zoek bent naar een romantisch hotel Drenthe is misschien de wellness suite of royal suite geschikt voor u. Voor als u echt wilt uitpakken kunt u kiezen voor de Geisha suite of Caribbean Suite. Dit zijn onze zeer luxe kamers. Een romantisch hotel Drenthe is op deze manier, met dit kameraanbod, makkelijk gevonden.

Een al romantiek: boek een romantisch hotelkamer

Wilt u een kamer reserveren kan dat natuurlijk op onze website. Maar als u ingewikkeldere vragen heeft, of voor uw partner nog leuke extra’s wilt boeken, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zullen dan samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook als u vooral door wilt geven dat u bijvoorbeeld allergieën heeft, kan dat ook. Wij zullen hier dan rekening mee houden.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod