Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Overnachten Drenthe

Bent u op doorreis en wilt u overnachten in Drenthe? Of wilt u in de buurt van Wildlands Adventure Zoo Emmen overnachten? Drenthe ligt aan uw voeten met een bezoek aan Van der Valk Assen. Vanuit Van der Valk hotel Assen rijdt u binnen een half uur naar Beilen, Hoogeveen en Emmen.

Natuurlijke omgeving

Wie de provincie Drenthe bezoekt, zou eigenlijk middenin de natuur moeten overnachten(Drenthe staat bekend om zijn unieke heide). Dit is wat Drenthe kenmerkt, de prachtige bos- en heidelandschappen met een sterk historisch karakter. Pittoreske historische dorpjes zoals Orvelte en natuurgebieden als Nationaal park Dwingelderveld, het Scharreveld en het Terhorsterzand. Ook in de natuurgebieden vindt u een rijke historie en maken het overnachten Drenthe bijzonder. Zo vindt u er schaapskooien, middeleeuwse karrensporen en natuurlijk de hunebedden.

Overnachten Drenthe: leuke uitstapjes

Bent u nog niet overtuigd dat u bij Van der Valk Assen wilt boeken en goedkoop overnachten? Drenthe biedt naast natuur en historie nog meer. Zo is er de jaarlijkse Drentse fiets 4 daagse, zodat u Drenthe kunt verkennen in een gezellige ambiance, tussen alle medefietsers. Of u kunt een dagje met het gezin naar de Wildlands Adventure Zoo in Emmen. U kunt ook eens kijken in de agenda van TT circuit Assen, misschien kunt u het overnachten in Drenthe combineren met een race of evenement op dit circuit.

Overnachten Drenthe met luxe en comfort

Van der Valk Hotel Assen biedt u alle comfort en luxe die u maar wenst. Met 189 ruime kamers in diverse luxe- en prijsklassen is er een geschikt aanbod voor iedereen. Dineren en/of borrelen kunt u in het smaakvolle restaurant of de gezellige hotelbar. U kunt ook overnachten in Drenthe op basis van een leuk arrangement, zoals een Diner Arrangement en nog veel meer! U kunt ontspannen in de Wellness met diverse sauna's en sneeuwdouche.

Van der Valk in Assen biedt diverse arrangementen en kamers aan. Bent u op zoek naar goedkoop overnachten Drenthe of bijzonder overnachten Drenthe, u vindt hier een arrangement dat bij uw wensen past.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod