Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Overnachten bij het Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand, gelegen op een mooi plekje in de bossen tussen Gieten en Borger, is een fantastische bestemming voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Veel bezoekers combineren een bezoek aan dit attractiepark met een bezoek aan een van de andere attracties in Noord-Nederland. U kunt in dat geval heerlijk overnachten bij het Van der Valk hotel Assen. Dit hotel, op slechts 20 kilometer van het park gelegen, biedt alle voorzieningen die u kunt bedenken. De meer dan 180 luxe kamers zijn allen voorzien van een uitgebreide badkamer met rainshower, ligbad en toilet. Verder heeft elke kamer airconditioning, flatscreen televisie, wifi, een kluisje voor het opbergen van waardevolle bezittingen, een bureau en een comfortabele zithoek. Ook kunt u ontspannen in de prachtige Wellness met diverse sauna's en een zwembad. En, niet onbelangrijk, vanuit het Van der Valk hotel Assen bent u met de auto in een paar minuten bij Attractiepark Drouwenerzand.

Van der Valk hotel Drouwenerzand

Ga je naar attractiepark Drouwenerzand, dan is Van der Valk de ideale optie om te overnachten. Bij het Van der Valk hotel Assen geniet u 's ochtends van het fameuze Van der Valk-ontbijtbuffet terwijl u 's avonds met het hele gezin uitgebreid kunt dineren in het vernieuwde 28Dining restaurant. Zo wordt een bezoek aan attractiepark Drouwenerzand een heerlijke belevenis!

De perfecte uitvalsbasis

Het Van der Valk hotel Assen is door zijn centrale ligging uitermate geschikt voor het bezoeken van de vele bezienswaardigheden van Noord-Nederland. Zo bent u vanuit het hotel in een wip bij het Groninger museum en het Drents museum in Assen ligt bij wijze van spreken om de hoek. De diverse versterkte woningen in Groningen, zogenaamde borgen, zoals de Menkemaborg, de borg Verhildersum en de Fraeylemaborg zijn een bezoek ook meer dan waard. Al deze attracties op korte afstand en het veelgeprezen Van der Valk-gastheerschap maken het Van der Valk hotel Assen de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk gezinsuitstapje naar Noord-Nederland.

Reserveren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om met uw gezin te verblijven bij het Van der Valk hotel Assen? Bel 0592 85 15 15 ofreserveer direct! Tot ziens in ons hotel!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod