Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe hotel Drenthe? Kies voor Van der Valk

Heeft u behoefte om er even tussenuit te gaan en ontspant u het liefst in een luxe hotel in Drenthe? Of wilt u uw partner verrassen met een romantisch uitstapje? Kies in beide gevallen voor een luxe hotel in Drenthe en boek uw overnachting bij Van der Valk in Assen. Het 4-sterrenhotel ligt gunstig aan de A28 en staat bekend om de uitstekende service en het fantastische restaurant. U hoeft voor uw diner niet eens weg uit het hotel. Maak een keuze uit de verschillende gerechten op de kaart en geniet van een overheerlijke avondmaaltijd. Een luxe overnachting in Drenthe bij Van der Valk is een slimme keuze.

Bekijk onze luxe kamers

Overnachten in een luxe hotel

Hotels in Assen en omgeving hebben vaak het nadeel dat ze óf te ver liggen óf geen vlotte uitvalsbasis zijn. Het Van der Valk hotel Assen heeft dat nadeel niet. Gelegen aan de A28 in Drenthe bent u vanuit ons hotel in slechts een paar minuten in centrum van Assen. Groningen Airport? Een kwartiertje rijden. En voor wie met de auto komt, zijn er bovendien gratis parkeermogelijkheden bij het hotel. Komt u met het openbaar vervoer? Weet dan dat er een bushalte op een steenworp afstand van ons luxe Van der Valk-hotel terug te vinden is.

Super luxe hotels in omgeving Drenthe

Waarom kiezen voor het Van der Valk-hotel in Assen tijdens uw zoektocht naar luxe hotels in Drenthe? Was u op zoek naar een luxe hotel met zwembad of een luxe wellness hotel? Onze luxe kamer hebben een luxe badkamer met ligbad en aparte rainshower. Onze service gaat net een tikje verder, kies voor een van de vele knappe arrangementen en natúúrlijk het heerlijke eten. Zeer bijzonder, en iets wat de meeste 4sterrenhotels in omgeving Assen niet bieden, is de eigen moestuin. Zo ziet u met eigen ogen wat even later op uw bord ligt. Kraakvers!

Hotel Assen: wat valt er te doen?

Bent u in uw zoektocht naar luxe hotels in Drenthe ook bij het Van der Valk hotel Assen uitgekomen? Weet dan dat er heel wat te doen is in de omgeving van Assen. Zo kunt u een fiets huren om de vrije natuur te ontdekken. Daarnaast vindt u relatief dichtbij het Drents Musum en beschikt het hotel over een wellness met diverse sauna's. Ook beschikt Van der Valk Hotel Assen over een fitnessruimte.

Overtuigd? Bekijk dan het kameraanbod van Van der Valk Assen: ongetwijfeld het beste uit het aanbod luxe hotels in Assen en omgeving.

Boek uw luxe hotel in Assen