Direct naar de contentDirect naar de footer

Leuke uitjes in Assen en omgeving

Bent u van plan om binnenkort naar een leuk uitje in Assen te gaan? Dan is overnachten bij Van der Valk Assen zeker een goed idee. Dit hotel, gelegen aan de rand van de Drentse hoofdstad, biedt een unieke hotelervaring voor iedereen. Daarnaast zijn er tal van uitjes in Assen en omgeving te vinden.

Leukste uitjes in Assen

Er is geen gebrek aan evenementen in Assen. Bij de stad vindt zelfs het grootste dagevenement van Nederland plaats. Iedereen heeft er wel een keer van gehoord: de TT. Daarnaast zijn er nog allerlei andere leuke activiteiten, evenementen en uitjes in Assen te vinden. Zo wordt in deze stad bijvoorbeeld ook het officiële Dutch Open Darttoernooi georganiseerd. In de omgeving zijn nog veel meer leuke uitjes te maken waar u heerlijk even tot rust kunt komen.

Arrangementen voor leuke uitjes in Assen en omgeving

Omdat er in Drenthe zo ontzettend veel te beleven valt werkt Van der Valk Assen samen met tal van bedrijven die zich richten op dagjes uit. Zo kunt u bij ons overnachten en een leuke activiteit ondernemen voor een mooie totaalprijs. U weet dan zeker dat u niet teveel betaalt voor een overnachting in combinatie met een leuk dagje uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overnachting bij ons en een uitje in de buurt van Assen? Een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen? Of gaat u liever de Drentse heide op om even een stukje te fietsen? Bij hotel Assen is het allemaal mogelijk.

Bereikbaarheid hotel Assen

Van der Valk en de hotels weten hoe belangrijk het is om gelegen te zijn op een locatie die voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Dit is dan ook de reden dat we in bijna alle gevallen gelegen zijn aan de buitenkant van de stad. Onze hotels zijn goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Vanaf het station van Assen gaat een bus richting ons hotel. Vanaf de bushalte is het ongeveer vijf minuten lopen naar de receptie van ons hotel. Kom gezellig genieten van de leukste uitjes in Assen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod