Direct naar de contentDirect naar de footer

Last Minute Hotel Drenthe

Als u op zoek bent naar een last minute hotel Drenthe maar toch wilt kunnen genieten van alle comfort en luxe, dan is Hotel Assen uw bestemming. Van der Valk hotels willen elke bezoeker verwennen met een uitgebreid aanbod aan voorzieningen en activiteiten, die onvergetelijk worden dankzij een hoge mate van luxe. Op die manier kunt u zelfs in een last minute hotel Drenthe genieten van alle mogelijk comfort!

Verwen uzelf in een last minute hotel Drenthe

Uzelf verwennen, dat is waar het om draait tijdens uw verblijf in een luxehotel van Van der Valk. Hotel Assen biedt u dan ook de mogelijkheid om dat te doen op verschillende manieren. Zo kunt u genieten van de prachtige Drentse natuur, de stad Assen bezoeken in al zijn glorie, of gewoon ontspannen in de luxueuze kamers van het hotel. Deze beschikken immers over een flatscreen televisie en gratis wifi. Voeg daar nog een ruime, volledig uitgeruste badkamer aan toe en de hotelervaring is compleet!
Alsof dat nog niet genoeg is, heeft u ook de mogelijkheid om van méér te genieten - voor een lagere prijs. Dankzij de 3=2 aanbieding profiteert u wel drie nachten van het comfort van een luxe kamer, voor de prijs van twee. Op die manier heeft u nog meer tijd om de nabijgelegen steden Assen en Groningen te ontdekken, of gewoon op uw gemak in het hotel te ontspannen.

Bekijk hier onze arrangementen

Dineren en er op uit gaan in een last minute hotel Drenthe

Verblijven in Hotel Assen biedt echter nog méér: zo geniet u ook op gastronomisch vlak dankzij het Live Cooking buffet op zaterdag. Het professionele team van koks biedt u keuze tussen uiteenlopende gerechten, die ter plaatse worden bereid en u ongetwijfeld culinair genot bezorgen.
Wilt u echter niet enkel de benen onder tafel schuiven, maar ook actief bezig zijn, dan bieden de mooie steden in de streek precies wat u nodig heeft. De talloze activiteiten die er georganiseerd worden geven u de kans om Drenthe in al zijn pracht te ontdekken - en uw verblijf in het last minute hotel Drenthe onvergetelijk te maken!

Bekijk hier onze restaurant activtieiten