Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Hotels omgeving Assen

Assen is een gezellige plaats in de provincie Drenthe. Wij snappen daarom goed dat u op zoek bent naar hotels omgeving Assen. Wij hebben, net buiten de plaats Assen een mooi van der Valk hotel staan. Ons hotel hier, is voorzien van alle mogelijke faciliteiten en soorten kamers die u van een goed hotel verwacht. Wij hebben verschillende kamers voor een romantische avond, maar ook hebben wij kamers voor gezinnen.

Hotels in de omgeving Assen

Faciliteiten die wij aanbieden zijn een fietsverhuur, hotelbar & lounge, fitness faciliteiten, een Wellness met zwembad en diverse sauna's en we hebben natuurlijk WiFi door heel het hotel. Alle faciliteiten die u van hotels omgeving Assen verwacht.

Wilt u een congres of vergadering geven in de provincie Drenthe en bent u daarom op zoek naar hotels omgeving Assen? Dan kunt u bij ons kiezen uit een tal van zalen. Wij hebben in ons hotel 18 zalen tot onze beschikking. Hier kunt u evenementen geven als een vergadering, een bruiloft, een congres of een feest op maat. Door contact met ons op te nemen kunnen wij samen met u een feest op maat plannen. Zelf als u een condoleance heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen. U kunt dan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alle bijkomstigheden met een gerust hart de condoleance in ons hotel laten plaatsvinden.

Zakelijke hotels in Assen

Een groot congres is ook geen probleem voor ons. U heeft vast al bij veel hotels omgeving Assen gekeken maar wij kunnen u garanderen dat wij u goed verder kunnen helpen met het organiseren van een congres. In vergelijking met andere hotels omgeving Assen zijn wij gewend aan een groot aantal bezoekers. Wij hebben plek voor veel mensen en de catering voor al deze mensen is voor ons geen probleem.

Ook hebben wij van alle hotels omgeving Assen meerdere arrangementen beschikbaar. Deze arrangementen kunnen voordelig voor u uitpakken. Vooral als u meerdere dagen wilt overnachten of bijvoorbeeld uw overnachting wilt combineren met een dag fietsen in omgeving Assen.

Kom naar Hotel Assen

Heeft u vragen over de faciliteiten of arrangementen die wij aanbieden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vertellen wat het verschil is tussen ons hotel en andere hotels omgeving Assen. Dan kunt u wellicht beter afwegen waar uw voorkeur ligt. Neem ook gerust een kijkje op onze site. Hier kunt u al onze faciliteiten, kamers en arrangementen terugvinden.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod