Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Batterij opladen? Bekijk dit hotels in Drenthe arrangement!

Is het hoog tijd om uw batterijen eventjes op te laden en er enkele dagen op uit te trekken? Zijn wandelen en fietsen door de ongerepte natuur uw favoriete hobby's? Dan is een bezoek aan Assen en Drenthe beslist iets voor u. Hotels in Drenthe arrangement doen u genieten van het vele groen en dit in complete luxe. Centraal gelegen in het hotels in Drenthe-arrangement is ongetwijfeld hotel Assen, dat deel uitmaakt van de internationaal hotelketen Van der Valk. Genieten doet u zeker in hotels in Drenthe arrangement.

Authentieke dorpen en sfeervolle steden

Het gelijknamige Van der Valk hotel ligt in Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe. Authentieke dorpen en sfeervolle steden in een groen decor wisselen elkaar af. De vele en steeds terugkerende evenementen en festivals lokken tienduizenden bezoekers, niet alleen uit Nederland zelf maar ook uit het buitenland. In Drenthe en zeker in hotels in Drenthe arrangement is er altijd wel iets te beleven. Bezoek de imponerende schaapskudde in Exloo, het mooie dorp Orvelte, de uitgestrekte heidevelden of een van de drie nationale parken in de directe omgeving van Assen.

Zoveel meer dan een hotel

Weet u voor rust te waarderen, ook tijdens uw vakantie? Maak dan zeker kennis met Hotel Assen, zoveel meer dan een doodgewoon hotel. Het is uitgerust met een prachtig restaurant 28Dining, een trendy hotelbar en een Live-Cooking restaurant. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Het hotel telt maar liefst 189 comfortabele kamers en suites, met ruime badkamer en terras of balkon. Daarnaast telt het 18 conferentieruimtes en beschikt u er over gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Hotel Assen beschikt over een mooie Wellness met diverse sauna's een sneeuwdouche en een zwembad. Ook beschikt Hotel Assen over prima fitnessfaciliteiten. In het kader van hotels in Drenthe arrangement organiseert Hotel Assen regelmatig speciale evenementen. Die zijn vaak seizoensgebonden en zowel bestemd voor culinaire genieters als voor recreanten en zij die rustig van de omgeving willen genieten.

Eigen moestuin

In Hotel Assen krijgt dus niemand tijd om zich te vervelen. Zo beschikt dit Van der Valk Hotel zelfs over een eigen biologische moestuin. In deze moestuin hanteert men een vruchtwisseling van zes jaar. Dat betekent dat men om de zes jaar op dezelfde plek met dezelfde groente terugkomt. Zo wil men het risico op specifieke ziekten en plagen zoveel mogelijk voorkomen. Om de twee jaar wordt er een groenbemester toegepast. Men kweekt er alle mogelijk groenten en kruiden die in de keuken worden gebruikt.

Fietsen en wandelen

In het kader van hotels in Drenthe arrangement denkt men hier ook aan de vele recreatieve fietsers en wandelaars. Die kunnen in de omgeving van Assen en Drenthe terecht op de uitstekend onderhouden en bewegwijzerde fiets- en wandelpaden dwars door de nog ongerepte natuur. Uitgestrekte bossen en heidevelden, moerassen, akkers, zandverstuivingen en stroomdalen wisselen elkaar in snel tempo af. Fietsen en E-bikes huurt u voor een prikje huren aan de receptie van het hotel. Achter dit hotel ligt het prachtige recreatiegebied bij de Baggelhuizerplas, voor velen de start van een uitdagende mountainbike route van bijna tien kilometer. Het centrum van Assen en Groningen is met zijn vele winkels en sfeervolle boetieks een echt shoppingparadijs.

Boek nu uw verblijf bij Van der Valk Assen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod