Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Assen ligging

Wie naar Drenthe trekt voor cultuur of natuur boekt comfortabel in ons Van der Valk hotel in de buurt van Assen. Ook aan ondernemers biedt onze accommodatie goede faciliteiten. Onze achttien conferentieruimtes zijn modern en van geavanceerde technieken voorzien. Ons hotel in de buurt van Assen heeft luxe kamers en suites en is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Kom langs in Hotel Assen en voel u thuis, u bent van harte welkom!

Hotel in de buurt van Assen compleet met beautybar

Hotel Assen heeft een ibeautysalon. Bij LOFF in het van der Valk hotel in de buurt van Assen kunt u uw huid laten verzorgen met eerste klas schoonheidsproducten. Ook treft u in hotel Assen prima Wellness- en fitnessvoorzieningen aan om uw conditie optimaal te houden. Houdt u van een golfballetje slaan? U vindt een Golf & Country Club op drie kilometer afstand. Vanuit onze locatie bereikt u in korte tijd de bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Drents Museum of het TT-Circuit Assen. Ook een avondje stappen in de binnenstad van Assen is de moeite waard. Bezoek een theatervoorstelling in de Nieuwe Kolk, probeer een gezellig cafeetje uit of ga in de stad naar de bioscoop.

Hotel Assen boekt u hier online

Wilt u zich een weekendje terugtrekken met uw werknemers om nieuwe inspiratie op te doen voor uw bedrijf? Zoekt u een hotel in de buurt van Assen om te overnachten met de hele familie? Hotel Assen biedt u alle gewenste luxe en comfort. Geniet in ons stijlvolle à la carte restaurant van Live-Cooking en ontspan in de sfeervolle lounge onder het genot van een lekker drankje. Ons Van der Valk hotel in de buurt van Assen is de juiste uitvalsbasis voor een dagje winkelen in de gezellige binnenstad van Assen of een bezoekje aan het Drents Archief. Maar ook wanneer u er te voet of op de fiets op uit trekt om het landschap te bekijken is ons hotel in Assen het aangewezen vertrekpunt. Komt u speciaal voor de TT naar Assen, boek dan ruim van tevoren uw hotelovernachting. Boek gewoon meteen uw verblijf op hotelassen.nl!