Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Assen en omgeving

Moet u in Assen of omgeving zijn – voor zaken of plezier? Dan spreekt het voor zich dat u op zoek bent naar goede hotels in Assen en omgeving. Ongeacht de rede van uw bezoek: bij het Van der Valk-hotel in Assen bent u aan het juiste adres. Op slechts een paar minuten afstand rijden van het stadscentrum geniet u van de rust, de luxe en de vlotte bereikbaarheid – om maar wat voordelen te noemen.

Reserveer uw hotel in Assen

Overnachten nabij Assen

Hotels in Assen en omgeving hebben vaak het nadeel dat ze óf te ver liggen óf geen vlotte uitvalsbasis zijn. Het Van der Valk hotel Assen heeft dat nadeel niet. Gelegen aan de A28 in Drenthe bent u vanuit ons hotel in slechts een paar minuten in centrum van Assen. Groningen Airport? Een kwartiertje rijden. En voor wie met de auto komt, zijn er bovendien gratis parkeermogelijkheden bij het hotel. Komt u met het openbaar vervoer? Weet dan dat er een bushalte op een steenworp afstand van het Van der Valk-hotel terug te vinden is.

Hotels in Assen en omgeving

Waarom kiezen voor het Van der Valk-hotel in Assen tijdens uw zoektocht naar hotels in Assen en omgeving? Voor de service die net een tikje verder gaat, de vele knappe arrangementen en natúúrlijk het heerlijke eten. Zeer bijzonder, en iets wat de meeste hotels in omgeving Assen niet bieden, is de eigen moestuin. Zo ziet u met eigen ogen wat even later op uw bord ligt. Kraakvers!

Van der Valk Assen: wat valt er te doen?

Bent u in uw zoektocht naar de beste hotels in Assen en omgeving ook bij het Van der Valk hotel Assen uitgekomen? Weet dan dat er heel wat te doen is in de omgeving van Assen. Zo kunt u een fiets huren om de vrije natuur te ontdekken. Daarnaast vindt u relatief dichtbij de Wildlands Adventure Zoo in Emmen en beschikt het hotel zelf over een eigen beautysalon en een prachtige Wellness met diverse sauna's en fitnessruimte.

Overtuigd? Bekijk dan het kameraanbod van Van der Valk Assen: ongetwijfeld het beste uit het aanbod hotels in Assen en omgeving.

Boek nu in Assen