Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met Sauna

Wie graag zo gezond mogelijk wil leven, ziet in dat gezond eten en veel bewegen belangrijk is, maar dat ook voldoende ontspanning van belang is voor een gezond en energiek bestaan. Toch is het soms lastig om in de hectiek van alledag deze ontspanning te vinden. Daarom is het aan te raden om af en toe afstand te nemen en de rust op te zoeken. De Van der Valk-hotels, en dan in het bijzonder het Van der Valk-hotel Assen, bieden de perfecte aangelegenheid om even rustig bij te komen. Hotel Assen is een hotel met sauna waar rust en ontspanning hoog in het vaandel staan.

Reserveer uw hotel met sauna

Naar de sauna in Assen

Het bijzondere aan dit hotel met sauna is dat de sauna's in de hotelkamers geplaatst zijn. Hierdoor kunt u in dit hotel met sauna genieten van een echte privésauna. Het hotel heeft een suite waar een Finse sauna én een stoomcabine te vinden zijn. Naast deze suite kunt u ook een overnachting boeken in de Junior Suite. Deze suite is in het bezit van een luxe, open badkamer met whirlpool. Bovendien heeft de suite een rainshower met stoomdouche. Naast deze suites heeft dit hotel met sauna nog een aantal andere kamers met luxe faciliteiten, waardoor een prive sauna in Assen

Boek hotel met sauna in Assen

Als u voldoende heeft kunnen ontspannen in uw hotelkamer met sauna, kunt u ook nog besluiten om Assen en de omgeving te verkennen. Assen is namelijk uitermate geschikt om heerlijk te wandelen en heeft ook op cultureel gebied veel te bieden. Daarnaast is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de gezellige binnenstad. Al deze mogelijkheden bieden de ideale omstandigheden om echt even helemaal weg te zijn. Een bezoek aan een hotel met sauna wordt daardoor een kleine vakantie waar u écht naar uit kunt kijken.

Boek hotelkamer met sauna in Assen