Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met 2 persoons jacuzzi op kamer

Veel mensen trekken er enkele dagen op uit om even uit de sleur van de dagelijkse verplichtingen te ontsnappen, even alle stress van je af laten glijden. Als ontspannen de hoofdreden is om er even tussenuit te gaan, hoeft u niet verder te zoeken. Bij Van der Valk Hotel Assen hebben wij meerdere luxe suites met eigen 2 persoons jaccuzzi op de kamer. Bekijk ze hieronder!

Onze kamers met een 2 persoons jaccuzzi

Wij hebben verschillende kamers met een 2 persoons jaccuzzi in ons hotel.

Allereerst is er onze mysterieuze Geisha suite. Deze ruime suite is spannend ingericht met Aziatische invloeden. De suite is voorzien van een 75 inch flatscreen tv en een watervaldouche. Maar het meest indrukwekkende aan deze suite is toch wel het zwarte ronde 2 persoons jaccuzzi van maar liefst 2,10 meter doorsnede.

Bekijk hier onze Geisha suite met 2 persoons jaccuzzi

Daarnaast hebben wij onze Zen suite. Deze suite is heerlijk sereen ingericht met zachte ontspannende zandkleuren waardoor u meteen een gevoel van rust ervaart. Deze suite beschikt over een lounge hoek met twee weelderige chaise longue bankjes, een eigen privé sauna en als hoogtepunt een heerlijke grote 2 persoons jaccuzzi. In deze 2 persoons jaccuzzi kunt u met gemak naast of tegenover elkaar zitten met voldoende ruimte om te ontspannen.

Bekijk hier onze Zen suite met 2 persoons jaccuzzi

Verder beschikken wij over onze uitbundige Jungle suite. Deze suite knalt van de jungle elementen, met een groot rond 2 persoons ligbed in de badkamer waar u zich onder het jungle bladerdak zo in de jungle waant. Deze suite beschikt over een eigen sauna, een ruime inloop douche en daarnaast over een prachtig rond 2 persoons jaccuzzi bad.

Bekijk hier onze Jungle suite met 2 persoons jaccuzzi

Heeft u onze speciale Wellness suite al eens gezien? De Wellness suite is een luxe en sfeervol ingerichte suite met een aparte zithoek. De badkamer is het paradepaardje van de Wellness suite. Ook deze suite beschikt over een compacte 2 persoons jaccuzzi. Daarnaast beschikt de badkamer over een stoomcabine èn een Finse sauna! De perfecte accommodatie om optimaal te ontspannen dus.

Bekijk hier onze Wellness suite met jaccuzzi

Ook is er onze kleurrijke Carribbean suite. Wanneer u deze vrolijke suite inloopt waant u zich meteen in een tropisch paradijs. Lichte zandkleuren worden afgewisseld met vrolijke knalkleuren. Deze suite beschikt over een gigantische badkamer met onze grootste privé sauna waar u gemakkelijk met zijn tweeën tegelijk gebruik van kunt maken. Daarnaast bevat deze suite een ruim 2 persoons bad met uitzicht op het bos en een dubbele inloop douche.

Bekijk hier onze Carribbean suite met ruim 2 persoons bad