Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel met 2 persoons jacuzzi op kamer

Veel mensen trekken er enkele dagen op uit om even uit de sleur van de dagelijkse werkzaamheden te komen: even alle stress van je laten glijden. Als ontspannen de hoofdreden is om eruit te gaan, hoeft u geen buitenlandse reis te maken. In eigen land kan dit namelijk ook, zoals bij een bed and breakfast in Drenthe. Bij Van der Valk-hotel Assen, bijvoorbeeld. Daarbij kunt u volop in uw hotel met 2 persoons jacuzzi op de kamer ontspannen, maar ook de omgeving van de provincie Drenthe ontdekken.

Reserveer uw hotelkamer met jacuzzi

De mogelijkheden voor een hotel met 2 persoons
jacuzzi op kamer

Boekt u bij ons de Wellness Suite? Dan kunt u zich alvast verheugen op enkele ontspannende dagen. De Wellness Suite is een luxe en sfeervol ingerichte suite met een aparte zithoek. De suite is compleet ingericht met een flatscreen tv, minibar, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. De kamer heeft een balkon waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten van het uitzicht over Assen. De badkamer is het paradepaardje van de Wellness Suite. U zit namelijk in een hotel met jacuzzi op kamer. De badkamer heeft een tweepersoonsjacuzzi, stoomcabine en een Finse sauna. Wij bieden u deze luxe b&b met prive jacuzzi Drenthe aan inclusief het gebruik van de minibar, badjas en pantoffels. Een hotel met 2 persoons jacuzzi op kamer is een unieke gelegenheid om optimaal en in alle privacy te ontspannen!

Naar het restaurant

Bij een hotel met 2 persoons jacuzzi op kamer hoort ook lekker eten. Dit kan in ons restaurant 28Dining. Hier geniet u naar wens van een à la carte menu, maar u kunt ook kiezen voor ons grandioze live cooking buffet met een diversiteit aan verschillende gerechten. Zo krijgt uw bezoek aan ons hotel met 2 persoons jacuzzi op kamer nóg meer betekenis.

Hotelkamer met jacuzzi en sauna in Drenthe

Wilt u, naast een ontspannen tijd in ons hotel met 2 persoons jacuzzi op kamer, erop uit trekken? Dan zijn er mogelijkheden genoeg. Ons hotel ligt op de kruising tussen de A28 en de N371, dus u rijdt zo de provincie in. U kunt de befaamde hunebedden opzoeken, een bezoek brengen aan kamp Westerbork, naar de TT van Assen óf naar het historische centrum van Assen. Voor nog meer ontspanning brengt u een bezoek aan zwembad, op een steenworp afstand van ons hotel.

Boek hotel met jacuzzi op kamer