Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel nabij De Bonte Wever

Aan de rand van Assen, vlakbij de historische binnenstad en één van de oudste bossen van Nederland, is het Van der Valk-hotel Assen gevestigd: een echte aanrader wanneer u Assen bezoekt. Naast dit Van der Valk-hotel is ook het hotel De Bonte Wever Assen een aanrader voor een sfeervolle overnachting.

Reserveer uw overnachting

Bezoek Van der Valk Hotel De Bonte Wever

Het Van der Valk-hotel Assen is niet zomaar een standaard hotel waar u alleen terecht kunt voor een overnachting. Juist dit hotel is voorzien van verschillende faciliteiten, zodat u zich echt even kunt wanen in luxe. Zo zijn er diverse kamers voorzien van een sauna en kunt u ook een bezoek brengen aan de schoonheidssalon die in het hotel is gevestigd. Wanneer u graag een dagje wil spetteren met het hele gezin, kunt u vanaf uw Van der Valk-hotel een bezoek brengen aan het De Bonte Wever hotel. Dit hotel heeft namelijk een subtropisch zwem- en saunaparadijs.

All-inclusive overnachting met onze Bonte Wever aanbieding

Wanneer u van plan bent om het subtropisch zwem- en saunaparadijs van hotel De Bonte Wever te bezoeken, kunt u ook besluiten om in hotel De Bonte Wever te overnachten. Een andere optie is natuurlijk om uw overnachting bij het Van der Valk-hotel te boeken, om vervolgens voor het zwemgedeelte naar hotel De Bonte Wever te gaan. Het subtropisch zwemparadijs van hotel De Bonte Wever en het Van der Valk-hotel Assen zijn namelijk maar achttien autominuten van elkaar verwijderd. Zo kunt u toch overnachten in de luxueuze omgeving die Van der Valk te bieden heeft, maar heeft u ook de gelegenheid om te gaan zwemmen in het zwembad van hotel De Bonte Wever.

Boek Hotel nabij De Bonte Wever