Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Hotel nabij Assen centrum

In Assen, de hoofdstad van Drenthe, vindt u gek genoeg weinig hotels. Het bekendste hotel Assen centrum is het Van der Valk hotel. Gelegen nabij de A28, ten zuiden van het stadscentrum. Met 30 minuten bereikt u te voet al het centrum van de stad, dat via één eenvoudige weg gemakkelijk te bereiken is. Met de auto duurt de rit slechts 5 minuten. Het hotel Assen centrum bevat een mooi à la carte restaurant, 28Dining, waar u heerlijke seizoensspecialiteiten worden voorgeschoteld. Het Van der Valk hotel Assen centrum biedt u een uitstekende gelegenheid om de omgeving ontspannen te ontdekken.

Omgeving hotel centrum Assen

Noord-Drenthe is uitgekozen tot gelukkigste gebied van Nederland. De omgeving biedt een uitstekende balans van het stadsleven en het rustige platteland. Ontdek zelf de gelukkige inwoners en mooie omgeving van dit gebied. Wandelen op de heide bij Balloo, of langs de Drentsche Aa. Bezoek de beroemde Drentse hunebedden en als u er meer over wilt weten, breng dan ook een bezoek aan het Hunebeddencentrum in Borger. Maak vanuit het Van der Valk hotel Assen centrum een wandeling naar het Drents Museum, dat zich in het hart van Assen bevindt. Het museum staat bekend om internationale tentoonstellingen over archeologie, kunst 1885-1935 en hedendaags realisme. Of ga met het gezin een dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Hotel in Assen centrum

In het centrum van Assen is slechts één hotel te vinden. Een prima hotel, maar wie op zoek is naar nog wat meer luxe, kiest voor Van der Valk. Daarnaast kunt u bij ons gratis parkeren en kunt u gemakkelijk met de auto de omgeving gaan verkennen. U rijdt zo de A28 op, richting Groningen of richting Hoogeveen en Zwolle. Of huur een fiets bij ons en ontdek het platteland van Drenthe op de fiets. Ook gemakkelijk als u het stadscentrum wilt bezoeken. En wilt u nog wat meer activiteit? Breng dan een bezoek aan ons eigen fitnesscentrum. Of ga ontspannen in onze Wellness met diverse sauna's en een zwembad. In en rondom hotel Assen centrum is genoeg te doen.

Tegen een scherp tarief biedt Van der Valk hotel Assen centrum u een luxe kamer of een stijlvolle suite. Bekijk snel onze aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod