Direct naar de contentDirect naar de footer

Groepsaccommodatie Drenthe bij Van der Valk

Zoekt u een unieke groepsaccommodatie in Drenthe voor een uitje met uw familie of bedrijf? Kom dan overnachten in een luxe groepsaccommodatie in Drenthe. Van der Valk is hét adres in uw zoektocht naar een comfortabele groepsaccommodatie in Drenthe. Ons hotel is van alle gemakken voorzien en staat garant voor een luxe verblijf en een onvergetelijke ervaring. Boek bijvoorbeeld een groepsaccommodatie voor 20 personen in Drenthe en ontdek welke voordelen Van der Valk u te bieden heeft. Dankzij een centrale ligging bereikt u ons hotel eenvoudig vanaf de snelweg. Uw zoektocht naar een groepsaccommodatie in Drenthe eindigt dan ook in ons Van der Valk-hotel.

Boek kamers voor groepen

Groepsaccommodatie Drenthe voor 20 personen en meer

Als groepsaccommodatie in Assen heeft Van der Valk ongelofelijk veel te bieden voor diverse groepen, bijvoorbeeld voor groepen van 20 personen. Zo verblijft u in een schitterende omgeving die absoluut uitnodigt om er lekker op uit te gaan. Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden: het kan hier allemaal. Of loop eens een dagje mee met een schaapherder. Verder is ook het winkelcentrum van Assen in trek. Bij mooi weer geniet u van een lekker drankje op het terras. Kortom: Van der Valk is hét hotel wanneer u zoekt naar een groepsaccommodatie voor 10 personen óf een groepsaccommodatie in Drenthe voor 30 personen.

Groepsaccommodatie: geniet van uw verblijf in Assen

In ons hotel is er van alles te beleven. U geniet onder meer van ruime kamers, fijne bedden en mooie badkamers. Voor een luxe groepsaccommodatie met zwembad bent u daarom bij Van der Valk in Assen op de juiste plek. In de directe omgeving van het hotel kunt u ook golfen óf ontspannen dankzij onze wellness-behandelingen. Tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodatie in Drenthe ontbreekt het u aan niets. Boek daarom Van der Valk in Assen als groepsaccommodatie in Drenthe en geniet met elkaar van een onvergetelijke tijd in ons mooie hotel.

Boek groepaccomodatie in Drenthe