Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop overnachten in Drenthe

Bent u op zoek naar de beste goedkope hotels in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gelegen aan de rand van de stad Assen en de snelweg A28, is Van Der Valk een perfecte locatie om vanuit hier de omgeving beter te leren kennen. Naast de goede bereikbaarheid per auto naar het hotel rijden er ook meerdere bussen langs het hotel. Zo kunt u ook met het openbaar vervoer Hotel Assen met gemak bezoeken.

Goedkoop overnachten in Drenthe? Kan dat dan nog?

Jazeker! Goedkoop overnachten in Drenthe kan ook vandaag de dag nog, en dat zonder dat u ook maar iets tekort komt qua luxe. Want goedkoop overnachten in Drenthe hoeft echt niet bij de boer thuis. Geniet van alle rust en comfort die ons hotel u te bieden heeft. Daarnaast is de regio toeristisch ingesteld en zijn er in de omgeving van Hotel Assen meerdere leuke trekpleisters voor u als toerist.

De beste prijzen en de beste arrangementen in de regio

Hotel Assen weet als geen ander dat u als gast niet alleen maar komt om te slapen in een hotelkamer. Daarom hebben we tal van leuke activiteiten en bezienswaardigheden in de regio waar u, in combinatie met uw hotelkamer, voor een gereduceerde prijs naar toe kunt. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons Diner Arrangement. Met dit arrangement kunt u niet alleen goedkoop overnachten in Drenthe, maar heeft u tevens de mogelijkheid om ons sfeervolle restaurant te bezoeken. Naast dit leuke arrangement zijn er nog tal van andere arrangementen die u kunt boeken via onze website Neem gerust even een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden die Drenthe u te bieden heeft!

Drenthe heeft het allemaal

Mensen die in de kop van Drenthe wonen zijn het gelukkigste van alle Nederlanders. En dat is niet voor niets! In de omgeving is namelijk van alles te beleven voor jong en oud. Van leuke fietsroutes tot musea en van leuke steden tot pittoreske dorpjes. Goedkoop overnachten in Drenthe en daarnaast een gelukkiger mens worden. Wie wil dat nou niet?