Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel in Assen

Genieten van cultuur en natuur kan gemakkelijk vanaf hotel Assen. Deze vestiging van Van der Valk bevindt zich direct aan de A28, en vormt een ideale uitvalsbasis voor tal van uitstapjes. Ook wanneer u vanuit zakelijke doeleinden zoekt naar een goedkoop hotel in Assen en omstreken is Van der Valk Assen een goede keus. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een van onze aantrekkelijke vergaderzalen te huren. Overnachten in Assen? Hotel Van der Valk is altijd betaalbaar

Boek jouw hotelkamer

Goedkoop hotel in Assen

Goedkoop overnachten in de buurt van Assen en toch genieten van voldoende luxe? Dat is mogelijk bij hotel Van der Valk. Maak gebruik van een van de vele aanbiedingen en profiteer van een zeer scherpe prijs. Een andere manier om goedkoop in een hotel te overnachten in Assen is het kiezen van een van de arrangementen. Met wie gaat u overnachten in de omgeving van Assen? Zoekt u samen met uw partner een goedkoop hotel in Assen? Kies dan het Suite Dream-arrangement.

Dit betekent overnachten in Assen voor een leuke prijs, terwijl u geniet van extra veel luxe in een hotel. Onze prachtige suites staan garant voor ontspanning en romantiek. Het ontbreekt u hier aan niets. Gaan de kinderen mee naar ons goedkope hotel in Assen? Neem dan bijvoorbeeld het Drents Museum-arrangement.

Overnachten Assen doet u bij Van der Valk

Ook sportieve gasten zijn welkom bij hotel Van der Valk in Assen. Om de prijs laag te houden kiest u eenvoudig een voordelig arrangement dat bij u past. Zo wordt overnachten in Assen goedkoop en extra aantrekkelijk. Speciaal voor actieve mensen hebben wij het fietsarrangement of sportieve arrangementen voor twee of drie dagen. Fietsverhuur is hierbij uiteraard inbegrepen.

Wat te doen bij Hotel Assen

Boek een luxe suite of royale kamer bij hotel Van der Valk Assen en maak leuke uitstapjes. Winkelt u graag, maar heeft u een hekel aan parkeerproblemen? Vanuit hotel Assen loopt u binnen twintig minuten naar het centrum van de stad. Bent u graag in de natuur? Wij geven u gevarieerde tips voor mooie wandel- en fietsroutes. Een duik in de geschiedenis? Bezoek dan bijvoorbeeld het mooie dorp Orvelte.

Bekijk direct onze kamers