Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestlocatie Drenthe

Bent u op zoek naar een meer dan geschikte feestlocatie in Drenthe? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een locatie waar gastvrijheid, luxe en comfort hoog in het vaandel staan. Met andere woorden: u zoekt naar Van der Valk Assen. Een kleine feestlocatie in Drenthe met veel sfeer en mogelijkheden. Lees snel verder voor meer info!

Huur een feestlocatie

Plan uw feest op feestlocatie Drenthe

Van der Valk Assen is een uitstekende optie als u zoekt naar een goedkope feestlocatie in Drenthe. Ons hotel mag zich een expert noemen op het gebied van het organiseren van feesten. Deze feestlocatie in Drenthe biedt u niet alleen de ruimte, het eten en het drinken, maar helpt u ook tijdens de planning van uw feest. Of u nu een receptie, een diner, een feestavond of iets anders wilt: wij helpen graag op weg. En natuurlijk is er voor de gasten de mogelijkheid om te blijven slapen in een van onze luxe kamers. Van comfortkamers tot suites in allerlei vormen en maten: vanuit het feest rolt u zo het bed in. Dubbelop genieten bij deze feestlocatie in Drenthe!

De omgeving van feestlocatie Drenthe

Ons hotel ligt vlak naast de A28 en is zo makkelijk te bereiken, uit welke windrichting u ook komt. Assen is de bruisende hoofdstad van Drenthe, een prachtige provincie die mooie, oude natuur te bieden heeft.Het centrum van Assen is eveneens erg eenvoudig te vinden. U hoeft slechts één weg af te gaan, dus geen gedoe met ingewikkelde routes. Met de fiets kost dit stukje u ongeveer vijftien minuten, lopend doet u het in ongeveer drie kwartier.

De volgende ochtend, nadat u tijdens ons luxe ontbijtbuffet bent bijgekomen van het gezellige feest, is er nog genoeg tijd om de omgeving te ontdekken. Breng een bezoek aan het Drents Museum, ga op ontdekkingstocht naar hunebedden of neem, met mooi weer, een duik nemen in de Baggelhuizer Plas. Deze recreatieplas ligt vlak achter het hotel. Redenen om deze feestlocatie in Drenthe te overwegen!

Bekijk direct onze feestzalen