Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Drouwenerzand Hotel

Gezellig met de kinderen en/of kleinkinderen naar familiepark Drouwenerzand? Of gaat u het toch nog ietsjes bijzonderder maken? Bij Van Der Valk kunt u vlakbij dit bekende en leuke attractiepark overnachten. Want hét personeel van het Drouwenerzand hotel zit nu al klaar voor u!

Hotel Drouwenerzand

Van Der Valk weet hoe belangrijk het is om goede nachtrust te hebben wanneer u er een weekendje tussenuit gaat. Er moet natuurlijk van alles gebeuren en daarom kunt u bij ons overnachten op een korte afstand van Drouwenerzand. Daarnaast moeten de leuke dingen natuurlijk niet te ver gelegen zijn van de plaats waar overnacht wordt. Daarom hebben wij het enige echte Drouwenerzand hotel. In ons Drouwenerzand hotel komen ook de allerkleinsten niet te kort. We hebben rekening gehouden met u als onze doelgroep, waardoor er altijd van alles te beleven valt.

Overnachten Drouwenerzand

Gelegen op ongeveer twintig minuten rijden van het attractiepark is het Drouwenerzand hotel te vinden in de Drentse hoofdstad, Assen. Naast de mogelijkheid om dit attractiepark te kunnen bezoeken, zijn er ook tal van andere bezienswaardigheden te vinden in de buurt van het Drouwenerzand Hotel. Wat dacht u bijvoorbeeld van het TT-circuit of het Drents museum. Ook is het mogelijk om in de buurt van het hotel een fiets te huren en te rijden over de heide en de vele andere fietsroutes die Drenthe rijk is om zodoende een bezoek te kunnen brengen aan het Hunebedcentrum en tal van hunebedden in de provincie.

Waar vind ik het Drouwenerzand hotel?

Het Drouwenerzand hotel is gemakkelijk te bereiken via de A28. Het hotel is gelegen aan de A28, wanneer u de snelweg verlaat bij afrit 33 bij Assen zult u het hotel meteen zien liggen. Naast deze uitermate gunstige locatie voor eigen vervoer, is het ook mogelijk om dit hotel te bereiken met het openbaar vervoer. Op zo'n zeshonderd meter van het hotel is namelijk een bushalte te vinden. Vanaf deze locatie vertrekken meerdere bussen richting het station van Assen. Wanneer u uitstapt bij de bushalte Balkenweg zult u het hotel meteen zien liggen. Graag zien wij u in ons gezellige hotel!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod