Direct naar de contentDirect naar de footer
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drenthe is dé fietsprovincie bij uitstek!
Drents Museum

Drenthe overnachten

Wilt u een keer in Drenthe overnachten? Dat is geen probleem. Midden in Drenthe ligt namelijk Assen. Hier hebben wij een prachtig van der Valk hotel gevestigd. Als u kiest voor een overnachting bij van der Valk wordt Drenthe overnachten gegarandeerd een groot succes. Wij bieden namelijk meerdere faciliteiten aan waarvan u kunt genieten tijdens uw verblijf. U kunt denken aan een prima fitness faciliteiten, Wellness met diverse sauna's en een zwembad. Hierdoor wordt Drenthe overnachten nog specialer voor u en uw familie of vrienden.

Overnachten in Drenthe

Ook is het mogelijk om fietsen te huren. Zo zie je snel wat Drenthe zo bijzonder maakt en waarom Drenthe overnachten een goed idee was. Er ligt 1500 kilometer aan paden om te fietsen. De provincie is dus volledig ingesteld op fietsers, een van de redenen waarom Drenthe overnachten zo bijzonder is.

Wij snappen dat u het wellicht een beetje saai vindt om in de middle of nowhere van Drenthe overnachten. Daarom denken wij dat het misschien wel een goed idee voor u is om te overnachten in het van der Valk hotel in Assen. U kunt dan overdag of ‘s avonds nog even de stad in wandelen zodat u niet het gevoel heeft dat u helemaal afgezonderd bent in deze prachtige, maar stille provincie.

Overnachting in Hotel Drenthe

Wilt u om zakelijke redenen in Drenthe overnachten? Dan is het van der Valk hotel in Assen een prachtige optie. Wij hebben verschillende zalen voor zakelijk verblijf. Wij hebben maar liefst 18 multifunctionele zalen waar u uit kunt kiezen. Zelf als u een congres wilt organiseren dan is dat mogelijk. Gasten die dan van ver komen, kunnen in Drenthe overnachten. Namelijk in hetzelfde van der Valk hotel.

Wilt u goedkoop overnachten in Drenthe?

Neem dan is een kijkje op de pagina met alle arrangementen die wij aanbieden. Wij hebben door het jaar heen een wisselend aanbod binnen onze arrangementen. Hierdoor kan goedkoop overnachten in Drenthe ook bij ons van der Valk hotel in Assen. Zelfs als u met uw kinderen bent is het makkelijk om bij ons in een van de familiekamers te overnachten. U kunt dan bijvoorbeeld een dag met uw kinderen naar de Wildlands Adventure Zoo en dit combineren met een van onze arrangementen.

Neem, als u vragen heeft over de zalen, overnachtingen of arrangementen contact met ons op. Heeft u vragen over andere onderwerpen, schroom dan niet ons ook op te bellen!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod