Direct naar de contentDirect naar de footer

Dagje Assen

Een dagje weg met het gezin? Een gezellig vriendinnenmoment gepland? In Assen en omgeving is meer dan genoeg te beleven. Houdt u van de natuur, dan kunt in de provincie Drenthe heerlijk fietsen of wandelen. Als er kinderen meegaan tijdens de uitjes naar Assen en omgeving is het dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen een aanrader. Heeft u een paar dagen gepland voor een dagje Assen? Boek dan een of meerdere overnachtingen bij hotel Van der Valk Assen. Een ideaal vertrekpunt voor tal van uitstapjes in Assen en omstreken.

Boek jouw dagje Assen

Dagje Assen en omgeving

Wat is er zoal te doen als het gaat om een dagje Assen en omstreken? Huur een fiets en maak een van de mooie tochten door het afwisselende Drentse landschap. Neem de kinderen mee naar het dierenpark in Emmen. Boek een overnachting bij hotel Van der Valk Assen en geniet van de rust. U zult bij ons niet merken dat u verblijft in een drukke stad. Er is weinig te horen van verkeer of ander lawaai. Begin de dag met een heerlijk ontbijt en wandel daarna op uw gemak naar het centrum van Assen. Uitjes genoeg te bedenken in deze bruisende stad. U kunt uitgebreid shoppen en tussendoor uitrusten in een van de vele horecagelegenheden. Is twintig minuten wandelen naar het centrum voor u te veel? Pak dan de auto of bus, en u bent met vijf minuten in het winkelcentrum van Assen.

Dagje uit in Assen en een passend arrangement

Plant u in Assen een dagje uit en wilt u uw verblijf betaalbaar houden? Kies dan een arrangement bij hotel Van der Valk Assen. Op die manier bent u altijd voordelig uit tijdens uw uitjes in Assen. We hebben voor u bijvoorbeeld het Wildlands Adventure Zoo-arrangement. Een zeer geschikt dagje in Assen en omgeving wanneer u met kinderen op stap wilt. U ontvangt twee keer een overnachting, twee keer een ontbijt, twee keer een keuzemenu, én de entree van het dierenpark voor een scherpe prijs. Een ander aantrekkelijk arrangement brengt u met korting naar het Drents museum. Voor elk wat wils als u kiest voor een van de arrangementen van hotel Van der Valk Assen. Uitjes in overvloed.

Bekijk direct onze arrangementen