Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten in hotel Assen met Zwembad

Wie de omgeving van Drenthe wil verkennen en het belangrijk vindt om goed te slapen, kan overwegen om te verblijven in een hotel in de hoofdstad van deze provincie. In Assen is namelijk het Van der Valk-hotel gevestigd. Een hotel waar luxe en gastvrijheid hoog in het vaandel staan en waar ook in de nabije omgeving genoeg te doen is. Zo is er bijvoorbeeld in de buurt van Van der Valk Assen een zwembad en kent de omgeving diverse fiets- en wandelroutes.

Reserveer uw overnachting

Spetteren in een "subtropisch" zwembad in Drenthe

Het eerder genoemde zwembad is een subtropisch zwemparadijs en zeker een aanrader als u graag wil zwemmen in Assen. Het zwembad vind u vlakbij hotel Assen. Het zwembad kan daarom ook wel Het Assen zwembad genoemd worden. Het zwembad Assen beschikt over diverse glijbanen en een golfslagbad. Bovendien zijn er in het Assen zwembad verschillende whirlpools, een peuterbad, een Turks stoombad en een Finse sauna aanwezig. U kunt dus prima een hele dag in het Assen zwembad verblijven en na afloop een hapje eten in het restaurant van hotel Assen.

Van der Valk Assen met zwembad

Wanneer hotel Assen met zwembad heeft bezocht, kunnen wij ons goed voorstellen dat u zich daarna terug wil trekken in uw eigen hotel. Gelukkig biedt Van der Valk ook als u even uw rust wil pakken voldoende, passende faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de schoonheidssalon en is het daarnaast een optie om gebruik te maken van het fitnesscentrum. Bovendien kunt u ook een kleurtje opdoen en genieten van de warmte onder de zonnebank. Al deze faciliteiten zijn gratis als u een overnachting boekt in ons hotel.

Boek hotel met zwembad in Assen