Direct naar de contentDirect naar de footer

E-Chopper verhuur bij Valk Exclusief hotel Assen

De milieuvriendelijke E-Choppers zijn elektrisch aangedreven en rijden geluidloos. De maximum snelheid is 25 kilometer per uur en daarom hoeft u op de E-Chopper geen helm te dragen. Met de lage instap is de E-Chopper geschikt voor jong en oud!

Verhuur

Verhuur

Ontdek Assen en omgeving op een stoere, milieuvriendelijke manier door het huren van een E-Chopper. Tour een heerlijk stukje door de prachtige omgeving en laat u verrassen door al het moois wat Assen en omgeving te bieden heeft! De E-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk. Omdat de E-Chopper 25 kilometer per uur gaat, is er geen helmplicht. Met een auto- of scooterrijbewijs mag u de E-Chopper besturen.

De E-Chopper trekt vlot op en heeft een actieradius van maar liefst 50 kilometer. Zo kunt u een prachtige tour maken door de mooie omgeving van Drenthe.

De E-chopper heeft een lage instap en is daardoor voor iedereen geschikt, jong en oud!

Wilt u een E-chopper huren? Dan moet u in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. De E-Chopper is te huren voor: €42,50 voor 3 uren per E-Chopper of voor € 37,50 indien u in ons hotel verblijft. Verblijft uniet bij ons in het hotel? Dan vragen wij een borg van €100,- per E-Chopper of creditcard gegevens ter garantie.

De E-Choppers zijn alleen telefonisch te reserveren.

Vragen of direct reserveren? Neem dan contact op met onze receptie via assen@valk.com of telefonisch via: 0592 - 851515. Onze medewerkers staan u graag te woord!