Zum Inhalt springenGehe zur Fußzeile

VALK EXCLUSIEF MAGAZINE

Echt: de herfst is mijn favoriete seizoen. Met een grote theepot binnen handbereik, knus met een dekentje op de bank en gezellig de open haard aan. Daar word ik blij van. Het is niet alleen binnen sfeervol, ook buiten is het prachtig met al die herfstkleuren. Wat mij betreft genoeg inspiratie om deze warme, gezellige tijd te laten uitstralen in onze hotels. Dat zie je ook aan onze prachtige boeketten en natuurlijk ook aan de menukaart. Ook die volgt het seizoen.

In april maakten we de opening mee van het nieuwe Van der Valk Hotel Utrecht. Het was een bedrijvige, maar voorals ook dankbare tijd omdat ik de trotse oma ben geworden van kleindochter Ivy.

Hoewel in de herfst de dagen korter worden, maken we in Van der Valk Hotel Utrecht nog steeds lekker lange dagen. In september zijn namelijk onze zeven thema suites afgerond. Behalve een standaard mooie kamer kunnen gasten nu ook een extra luxe suite boeken. Van de Tokyo en de New York tot de Marrakesh. Als ik zelf moet kiezen, ga ik voor de Reykjavik Suite. Dit is een wellness suite waar je het Noorderlicht ontdekt. Echt mooi!

Ook starten we deze maand op de zaterdag en de zondag met het Live Cooking Buffet en op de zondagochtend voortaan ook met een brunch. Speciaal voor de kinderen is er een kinderkeuken gemaakt waar ze zelf lekker kunnen kokkerellen. En proeven. We hebben ook een ruimte gemaakt in de vorm van een kinderbos met vogelhuisjes, bomen en leuke lampen.

Vanuit ons hotel is het centrum van Utrecht met z'n theaters, musea en winkels in tien minuten bereikbaar. Meer zin in een mooie herfstwandeling of fietstocht? Ons hotel ligt vlakbij de Utrechtse Heuvelrug. Wist je dat dit het één na grootste bosgebied van Nederland is?

Na zo'n actieve dag kun je bijtanken in onze spiksplinternieuwe wellness met zwembad op de twintigste etage van het hotel. Heb je iets feestelijks in het verschiet en lijkt een glaasje bubbels met uitzicht over de stad Utrecht je wel iets? Neem dan contact op met onze sales afdeling. Er zijn vele mogelijkheden in onze Skybar op de twintigste etage. Leuk weetje: op weg naar boven hoef je niet naar de liftdeuren te staren, maar ga je in onze ligt op reis...

Ondertussen groeit Valk Exclusief door. Er zijn verschillende renovaties in bestaande hotels en er worden ook weer nieuwe hotels gebouwd in Amsterdam, Deventer, Apeldoorn, Leeuwarden en Tilburg. In dit magazine houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

We hopen je ook dit najaar te mogen ontvangen in onze Valk Exclusief Hotels.

Ik wens iedereen een gezonde, gezellige en lekkere herfst toe!

Nanny van der Valk

Hotel Vianen, Hotel Utrecht en Hotel Houten