Direct naar de contentDirect naar de footer

Roomservice 28 dining

U kunt uw bestelling doorgeven aan de receptie door op uw toestel nummer 9 te bellen. Per bestelling zal een toeslag van € 7,50 aan roomservicekosten worden berekend.

VOORGERECHTEN

VOORGERECHTEN

  • SURF EN TURF

    15,75

    Rundertartaar en gerookte kreeft, met sinaasappel, venkel en dragongel

  • ANTIPASTI MISTO

    11,75

    Proeverij van Parmaham en Italiaanse worstsoorten met salade en gevulde groenten

  • BIETENCARPACCIO

    10,75

    Met perzik, geitenkaas en rucola

  • RUNDERCARPACCIO

    12,50

    met rucola, cherrytomaatjes, truffelmayonaise en een kaaskletskop

  • VENKELSALADE

    9,75

    Met pompoenquinoa en sinaasappel

  • SASHIMI VAN VERSE ZALM

    12,75

    Met chili, koriander en een passende salade

HOOFDGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

  • CLUB SANDWICH

    9,75

    Met gerookte kipfilet, zalm of geitenkaas. Keuze uit boeren maïs- of volkorenbrood

  • CAESAR SALADE

    11,75

    Salade van Romana sla met o.a. gekonfijte kip, komkommer, spek, Parmezaanse kaas, croutons, ansjovis en ei

  • PASTASALADE GEROOKTE ZALM

    12,25

    Een koude pastasalade met o.a. crème fraîche, kappertjes, olijven en zongedroogde tomaat

  • GEGRILDE HAMBURGER ASSEN

    12,50

    Flaquette met een hamburger, gebakken ui, mayonaise, ketchup en friet

  • TOURNEDOS

    26,50

    Gebakken tournedos met Balsamicopaddestoelen en madeira-jus

  • LINGUINI

    19,75

    Met pecan noten, rucola, geroosterde pompoen en geitenkaas

  • BIEFSTUK VAN DE GRILL

    17,75

    Met gebraiseerde kastanjechampignons

  • BRASATO DI VITELLO

    21,75

    Gebraiseerd kalfsvlees, geserveerd met citroenrisotto en gremolata

  • SCHOL

    19,75

    Hele gebakken schol à la meunière

  • LAMSRUG OP PROVENÇAALSE WIJZE

    24,50

    Lamsfilet met een kruiden mie de pain en seizoensgarnituur

  • KALFSSCHNITZEL

    22,75

    Kalfsschnitzel van 250 gram, met gebakken paddestoelen en ui. Geserveerd met een Jägersaus

  • ZALMFILET

    21,50

    Omwikkeld met panchetta. Geserveerd met kreeftensaus en Hollandse garnalen

NAGERECHTEN

NAGERECHTEN

  • BOKKENPOOT SURPRISE

    7,75

    Meringue met ijs van gekarameliseerde sesam en chocolade

  • CRÈMEBRÛLÉE VAN SINAASAPPEL

    8,50

    Met vijgencompôte en een warme schuim van chocolade en hazelnoot

  • KAAS EN DRUIF

    10,50

    Diverse kaassoorten, geserveerd met een gelei van blauwe druif, verse druiven en compôte van Muskaatdruifjes

  • CRÉMEUX VAN BANAAN

    8,50

    Met witte chocoladebavarois, pistachebiscuit en kokosbolletjes