Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunch à la carte

Onder leiding van onze Chef-kok Henk Wieringa bereidt onze enthousiaste keukenbrigade vanaf 1 juni met veel plezier weer de lekkerste gerechten voor u!

Uiteraard door te werken met dagverse producten en de beste kwaliteit vlees, vis en groenten. Het menu heeft Henk samen met zijn team in een nieuw jasje gestoken zodat u kunt genieten van heerlijke gerechten. In verband met de corona maatregelen hebben wij een selectie van de menukaart samengesteld.

Om onze deuren met een goed gevoel te kunnen openen hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Huisregels
Om contact tussen gasten tot een minimum te beperken vragen wij u de aankomsttijd en eindtijd van uw reservering te respecteren. Daarnaast vragen wij u en uw tafelgenoten bij ziekteverschijnselen thuis te blijven, ter bescherming van onze collega's en de andere gasten in ons restaurant. Gelieve contactloos of per pin de rekening te voldoen.

Voordat u ons restaurant betreedt is het verplicht uw handen te desinfecteren, in onze lounge staan desinfectiezuilen. Bij binnenkomst in ons restaurant vindt een controlegesprek op gezondheid plaats met u en uw tafelgenoten.

U kunt voor maximaal 2 personen per tafel reserveren. Bij één huishouding zijn 4 personen per tafel, binnen 1,5 meter van elkaar, wel toegestaan. Tussen de shifts door worden de tafels, stoelen, menage en menukaarten uiteraard grondig gereinigd.

Om zoveel mogelijk gasten te kunnen laten genieten van de ambiance van Van der Valk Hotel Assen werken wij tijdelijk met 2 shifts voor de lunch:

  • 12.00 - 13.30 uur
  • 13.45 - 15.15 uur

U reserveert de tafel dus voor 90 minuten.

De door u gemaakte reservering is uitsluitend voor binnen. Op dit moment serveren wij de Lunch à la carte in onze Hotelbar.


Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten